Ернесто ЧЕ Гевара
Hasta La Victoria Siempre
- Член од
- 21 јуни 2010
- Мислења
- 14.846
- Поени од реакции
- 23.247
Филозофија ениуан?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ние од стручно шо сме само во прва и втора имавме физика и јас од таму учамСлучајно некој да не знае нешто повеќе за физика екстерно ? Нешто конкретно матријал..Освен што треба да се прочитат сите 4 книги ?
јас полагам бизнис трет екстерен да не знае некој од кај што да учиме ?!Исто напишав и јас.
иначе некој друг да не полага бизнис?
Јас имам скрипта од 70 страни. Сите работи ги опфаќа. Иначе у понеделник ли се полага?јас полагам бизнис трет екстерен да не знае некој од кај што да учиме ?!
понеделник од 10 така пишува кај насЈас имам скрипта од 70 страни. Сите работи ги опфаќа. Иначе у понеделник ли се полага?
У тоа прирачникот пишува 1-4 година, значи сите книги требаат,и се околу 800страни.ние од стручно шо сме само во прва и втора имавме физика и јас од таму учам
Дали некој знае за хемија трет екстерен шо ке биде како ке биде? Тежина на прашањата/колку прашања ке има/дали со заукружување или дополнување ... ?
Како на пр. имам перцентилен ранк од 78 % тоа што значи дека сум подобар од 78 % од вкупните матуранти на државна матура ... И што оценка е тоа ?!За матура има многу фактори кои одлучуваат која оценка ќе ја имаш, 10 грешни одговори не се многу оти во просек на државно ниво многу повеќе се греше, овде изграе улога оценувачот и најважно колку 5 треба да се стават во тоа училиште и ти никогаш не ги гледаш твоите поени туку само перцентилен ранг односно колку си подобар од останатите
Како на пр. имам перцентилен ранк од 78 % тоа што значи дека сум подобар од 78 % од вкупните матуранти на државна матура ... И што оценка е тоа ?!