Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Која е најголемата депресија до длабочина од 403м испод нивото на морето ?

помош

Како поминавте математика матуранти, во споредба со минатите години, потешки или полесни прашања ? :)

Иначе, резултатите се на 11ти јули во 12 часот. Тоа се прелиминарни резултати, на кои ќе имаме можност од 10 дена ми се чини да поднесеме приговор (1000 денари кои со такси и други глупости ќе станат 1500). Конечните се негде 21-22 јули ми се чини.

Има некој историја што полага да го прашам нешто ?
и јас полагам, прашај.
ги имам сите прашања и одговори, сеа уште да седнам да ги научам :icon_lol:.
п.с. сите на ист датум ги полагаме интерниве? кога полагаш историја на пример?

Такоѓе и јас полагам историја. Имам прашање што ни ги даде професорка по историја, одговорив повеќете од нив т.е ми остана околу 15-ет прашање неодговорени. Да ја прочитам книгата и ред други - спремен сум. :)

Јас полагам во понеделник четвртиот и последен предмет а тоа е економија и ако има некој нешто нејасно нека ме праша :D i know everything :D

Јас полагам во понеделник четвртиот и последен предмет а тоа е економија и ако има некој нешто нејасно нека ме праша :D i know everything :D

Дај ги одговорите за 3та година што се. :icon_mrgr:

Вие денес завршивте, а јас уште не сум почнал со интерните :(
Утре физика, а нареден петок информатика :D

Ти си пишал нешто друго, а јас побарав помош..
А не што си направил. :confused:

Ај ќе пробам поинаку.

Шо прашања имаше, бе?

40 прашања нипто не памтам пошо ни дадоа 90 прашања .. така да кое прашање те интересира питај :D за вака општо се имаше ебате

Епаа тоа е јас завршив а другиве школи утре почнуваат со интерните хахаха :D ако кул ми е мераци :D задоволен сум си :pipi:

јас денеска информатика го скинав....имаше кај нас 20 прашања (безвезални така ги решив) и практичниот дел боза :)

Иначе ние денеска полагавме бизнис околу 50 макс. прашања беа, ама цело време се препишуваше. :icon_mrgr:

Уште в четврток ми останува Економија и завршувам. :)

Иначе ние денеска полагавме бизнис околу 50 макс. прашања беа, ама цело време се препишуваше. :icon_mrgr:

Уште в четврток ми останува Економија и завршувам. :)

Јас бизнис во петокот 50 прашања за 15 мин го решив .. лесно лесно боза :D :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom