Математика тесто беше ептен тежок, изгор беше, ги решавав тестојте и од минатите години, ама овај од 2013 дефинитивно е најтежок од сите !!!
важно манафте препис

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Математика тесто беше ептен тежок, изгор беше, ги решавав тестојте и од минатите години, ама овај од 2013 дефинитивно е најтежок од сите !!!
nekoj od ekonomsko a vo hemisko 15 dusi polagavme matematika^ кој кажа од членојте дека во прилеп само 1 ученик математика одбра од цела сколиа![]()
nekoj od ekonomsko a vo hemisko 15 dusi polagavme matematika
До следното видување и мислењa изразување.. 11 јули 2013)
Јас сум нов на овој форум..сакам да прашам за мислење..
на матурскиов тест англиски погрешно напишав .. почнав Dear Robert.. и на крајот своето име, а треба името на Роберт
дали можат да ми го поништат писмото за таа грешка ?
И јас исто![]()
Dear Peco
.................................
Faithfully yours ,
Robert
Еве вака треба да биде![]()
со оглед на то шо тесто не беше баш лесен и ретко кој че ги има сите можни бодови , да ќе имаш четворка ? секако доколку останатите вежби и есејот ти се точни , лани како што ми кажаја губеле и до 9 бода и пак имале петки
Dear Editor
Faithfully yours ,
Robert
Еве вака треба да биде![]()
Ја напишав to the editor of the local newspaper и под него dear sir/madamЈас почнав со Dear Sir,
Може да ми апнат некој поен поради тоа?
и тоа последното,
Требаше да предложиме каква награда да му дадат така? (кола, точак, статуа исл.)