Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
samo od desna gorea kaj informal letter kako e so adresite?
a koga ke se pocinja. vidov slika od ucebnikot..
Pisuvase vaka:
Greeting
Dear Mr...
Што ќе пишите англиски доколку ни се падни за invention, јас сакам да пишам за printing press демек како го користеле за печатење на книги, а јас без да прочитам по барем една книга месечно не можам. Но, не е нешто што го користам секојдневно и не знам дали ќе ми ја земат за точна темата. Знам дека ќе биди поразлично од другите, затоа се мислам.
Ако си со луѓе кои знаат поише англиски, гледај што зацрнуваат во шифрарникот. И напиши барем нешто од писмото/есејот, ќе добиеш некој поен.
Што ќе пишите англиски доколку ни се падни за invention, јас сакам да пишам за printing press демек како го користеле за печатење на книги, а јас без да прочитам по барем една книга месечно не можам. Но, не е нешто што го користам секојдневно и не знам дали ќе ми ја земат за точна темата. Знам дека ќе биди поразлично од другите, затоа се мислам.
Значи и' не се битни дали треба да има 80 зборови за писмо и за есејот преку 120 ?За што сакаш можеш да пишуваш. Не им е дотолку битно тоа, битно е лексиката, структурата, правописот и да ги имаш сите елементи кои се дадени во упатството.
Значи и' не се битни дали треба да има 80 зборови за писмо и за есејот преку 120 ?