Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dali treba izvodot da ne bide postar od 6 meseci ?? zaso se sirat vakvi gluposti neznam i nigde toa ne go pisuva ali da prasAM ???![]()
Како да ги подредам под ред овие студискиве програми, само една можам да стам...?
Јасно е тоа ама не ми успева нешто, ја ставам првата и кога ја ставам втората, таа се губи, фактички само една останува тука...Според заинтересираност. Најгоре ја ставаш таа на која мислиш да се запишеш, па после неа ја ставаш таа која ти е втора опција итн... Ти пишува се таму![]()
Јасно е тоа ама не ми успева нешто, ја ставам првата и кога ја ставам втората, таа се губи, фактички само една останува тука...
Неможеш да ставиш ни на првото тука повеќе од една, кога ја ставаш втората првата се враќа назад, а ако ги дополнам рачно на листот овие? Се да биде искуцано а овие рачно потполените има проблем?Хм не знам што би можел да биде проблемот... А да пробаш да префлиш повеќе одеднаш со селектирање? Или да ги префрлиш сите и после да ги наместиш по одреден редослед? Или пак ако успееш да ги префрлиш сите после можеш да ги вратиш назад тие студиски програми кои не ги сакаш.
Неможеш да ставиш ни на првото тука повеќе од една, кога ја ставаш втората првата се враќа назад, а ако ги дополнам рачно на листот овие? Се да биде искуцано а овие рачно потполените има проблем?
И онака не би требало да има проблеми со државната квота, ама годинава како што гледам заинтересираност можно е и тоа...Mмм не знам брат, најдобро ќе биде да си прашаш таму на денот на уписите.