Матура

• Креатор на темата Креатор на темата elektro
  • Време на започнување Време на започнување
Да прашам за англиски .. Кога почнуваме нов дел од есејот на пример кога преминуваме од воведот во главниот дел .. треба да се остава еден празен ред и пасус или само пасус без нов ред ? ??

Момци знае ли некој информации од тие во тетово што ги продаваат тестовите?!?!?!
прв пат слушам дека некој продавал тестој...
него шо не чекат математика, ај ова го поминавме (најверојатно :) )

Во учебникот за прва година има Колку пари ти зедоа односно прилог+ именска и е акценска целост од два полнозначни збора.

Да прашам за англиски .. Кога почнуваме нов дел од есејот на пример кога преминуваме од воведот во главниот дел .. треба да се остава еден празен ред и пасус или само пасус без нов ред ? ??

незнам и мене ова ме интересира

ne treba da se ostava prazen red misla

LELE BE DOSTA SO MAKEDONSKI VISE AMAN! POOOMIINAAA - ke su dobiete rezultati - moze e so enklitika na kraj ke ispadne aj vise ne zamarajte so toa - a matematika cisto sumnjam deka ke niknat testovi - od 2679 da se resi nekoj na tolku malce da dae testovi nz

Luge dajte nekoj ako go ima testot angliski, barem temite ni trebaat tocni koj ke se?? a toa so zaokruzuvanje sami ke si resavame

луѓе, ајде да ја најдеме официјалната тема за Англиски! тие што ќе ја најдат нека ја споделат тука во најкус можен рок :cool:

некој некоја информација за математика,ако ништо друго колку задачи ќе има :D

Се остава еден празен ред.
А кога пишуваш argumentative essay, треба есејот да ти е поделен на 4 дела, не на 3.
--- надополнето: Jun 15, 2011 12:26 PM ---
Luge dajte nekoj ako go ima testot angliski, barem temite ni trebaat tocni koj ke se?? a toa so zaokruzuvanje sami ke si resavame
i za angliskiiiiii zaginala sam
луѓе, ајде да ја најдеме официјалната тема за Англиски! тие што ќе ја најдат нека ја споделат тука во најкус можен рок
Шо пари давате? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom