А за која тема пишувавте?
И шо напишавте?
Јас триста глупости изнатропав на таа за читањето.
И имав 463 збора.
Пишував за Читањето и напишав 380 збора колку да имам искрено темата ми легна и 500 можев да напишам ама да не губам време

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А за која тема пишувавте?
И шо напишавте?
Јас триста глупости изнатропав на таа за читањето.
И имав 463 збора.
ај ако памти некој нека ме потсети како точно беше прашатњето дека Дон Кихот живеел во фантазии, а овој другиот помошникот бил реален човек? како поточно беше и што требаше да се одговори? знам нешто пишував ама да се потсетам што сум напишал
ау сеа ми текна, сите што бевме во групата одговоривме дека се спротивни. па колку е точно.....Ја не бев 100% сигурен за тоа, али одговорив дека се антиподни ликови.
ау сеа ми текна, сите што бевме во групата одговоривме дека се спротивни. па колку е точно.....
ај ако памти некој нека ме потсети како точно беше прашатњето дека Дон Кихот живеел во фантазии, а овој другиот помошникот бил реален човек? како поточно беше и што требаше да се одговори? знам нешто пишував ама да се потсетам што сум напишал
а она од црно семе, ликовите се спротивни, имаат иста цел ? како беше тоаа
имаше и збунувачки прашања, посебно тие последните со google, nike, amazon.....Јас додека го одговарав тоа се испобунив. Во главата ми дојдоа спротивставени, па антиподни. Па ми текна дека спротивставени=антагонисти.... Па шрктни, па пиши антиподни..
имаше и збунувачки прашања, посебно тие последните со google, nike, amazon.....
не ми текнува точно кој го добил името според некоја божица ама за тоа прашањето беше најзбунувачко....сите одговори што беа понудени, сите одговараа. значи глупави в крај беа некои прашања.
100 пати може сум пишал и пак ќе пишам дека ова со матурава е чиста глупост. значи си иде професор (од друго школо) и му го дава есејот напишан на едно дете од групата...после иде психологот, бидејќи ќерка и беше во мојата група и даде ливче со сите одговори точни
ама добро е барем што кажуваше на сите од одговорите.....
а тестаторот во пеколот ќе гори. полошо суштество немам видено. глупачка. ја вадеа едвај на пауза да излезе да можеме да препишеме нешто. од другите групи преку пенџериња се подавале со есеи, а и кај мене имаше со бубици
на се личи само на државна не личи. циркус.......
продолжуваме во вторник..........
шо бе, ќе ни го пратиш министерот на контрола во вторник?Kaj ucis ti?
tocno e naroden 10000% oti togas tie nemale nikakov zatoa sobirale i narodni umotvorbi i trsita cuda