Matthew Dekay + Serge Devant - 09.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Ние на подиум бевме - имаше таман простор. Ама изгледа дека поголемо друштво, па убаво кругче имавме направено :) После кај колешките и колегите на Бушав се префрливме - и таму немаше многу гужва. Али за пијачка 15 минути на шанк чекав...

Се на се, добро беше :)

Eeeпа и јас бев на тој шанк само на страната од кај базенчето и неможев да се помрднам.Не идам више на Matthew :)

И ја бев на подиум имаше место за стоење,играње на неколку чекори од Бушав бев а за пијачка не чекам ни секунда :baeh:

.......ќутиии таа една позади мене среќа(не за неа) “ја стрефи права падвица’’ падна на земја па ја изнесоа и ми се отвори простор малце,ама све тоа за кратко дојдоа едни ајвани со цвикери и почнаа д викаат “УУУ УУУ’’(како ме нервира тоа :@:@) и ми го нарушија суверенитетот :)
а за Силеврот не ми се праи муабет ако мислат дека вака ке натераaт народ да го пие се заебале,ова е рекет :nerv:

Абе не е до Колосеум до Скопско е...сега е ново и го форсираат сепак 150 денари за домашно пиво е премногу признавам ама даваат нешто,немаше оваа журка маички ама си земав Cd :vozbud: колку да не пропадне тоа пивото :pos2:

Абе не е до Колосеум до Скопско е...сега е ново и го форсираат сепак 150 денари за домашно пиво е премногу признавам ама даваат нешто,немаше оваа журка маички ама си земав Cd :vozbud: колку да не пропадне тоа пивото :pos2:

Е, Земзич, патем, што има на цд-то? Пошо забораив да зеам ЦД со капачето, вака да знам бар дали да ми биде криво или не :)

Е, Земзич, патем, што има на цд-то? Пошо забораив да зеам ЦД со капачето, вака да знам бар дали да ми биде криво или не :)
Па не сум го пуштил уште ама мислам дека има журка од Метју на него :vozbud:

Ако земеш над 3 пива не ти даваат CD туку ти го праќаат Matthew дома.:)

Темава ја отворам за да се зберат тука мислењата за оваа журка која доолго ќе се памети.
Да знаев ќе отворев башка тема уште на времето, ама откај да знам дека толку многу кајганџии ќе отидат на овој жур и супер ќе си поминат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom