Matthew Dekay + Serge Devant - 09.08.2008

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување
Е уште да почне да врне и ќе биде добро:(

Другаров реши да остане у скопје така да идам и јас.

Добро музиче и добро друштво :vozbud:

Мада пред Метју, тој диџејот го тупеше... Морав да ургирам за да почне поскоро. :)

Тамански полно, не беше толку голема гужва колку што се плашев дека ќе биде :)

Одлична журка нема утка дечкото со љубов го прави тоа што го одбрал :je: само ме нервираат сите оние копиљаци и дечишта коишто имале некоја 1000-ка повеќе во џеб и се натрипале и глумат нешто лудило :toe: ама сепак јас идам заради музиката :vozbud:

На почеток тој Serge Devant ми ги поду со тоа двотактното, и Acid отиде да пушта музика па Matthew ги зема слушалките и продужи журката, јес да малце ми се спиеше и имаше премногу дечиња па да не ги изгазиш, да не плачат само психички уживав во музиката.

Ве поздрави таа старката што денсаше(и ставиле нешто у сокчето)

Јас мислам дека само Метју може да собере толку многу луѓе во бош период како 9-ти Август :je: не верувам дека ако беше некој друг ќе собереше толку публика :toe:

Како бе немаше многу гужва??? Препуно беше!! Иначе да,на Метју има највеќе народ затоа шо го знаат сите,секој втор месец доаѓа,евтина е картата,убав им е на девојките.Идат не од шо им се иде туку да можат после да кажат "Еј бев вчера на Matthew Dekay"

затоа шо го знаат сите,секој втор месец доаѓа,евтина е картата,убав им е на девојките.

Да бе, Матеј од Чаир, како не го знаете :) Само не кажувајте на други дека се крие у Чаир под името Матеј :pos:
Само да не се заебе ко Џеј Ромо, некоја спонзоруша го натера да ја земе за жена.

И ја беше,гужва до немајкаде воздух ни за лек,сите се буткат,ги научил некој дека е модерно да праиш кругчиња окулу дускотека со надркан поглед и да се гураш па од некои дури да ти се сврти може :)
Иначе музика, фино онака да си ѕенѕаш у место колку што ти се дало простор :)

Јас од гужва едвај Г видов,таман си имаше простор за рипање,за џускање,сеа сите ако сте се бутале на подиум,нормално дека ќе има гужва......музиката беше фина,поразлична него на претходните журки,времето се погоди супер.....
Едино што имам да замерам е дека немаше никакво друго пиво освен Силвер мун,а водка-швепсот беше швепс,ни В од водка немаше,се на се-убава журка бидна

Се згужвав ко бакшиш :@ А не стоев ни на подиум што е најтрагично.
Музиката, онака у негов стил, а неговиот стил имаме можност да го слушаме по 100 пати годишно, така да ништо посебно не ми беше журката. Шознам... :toe:

Aбе како немаше гужва??? Препуно беше. Освен некаде по краевите ако имало така малце послободен просотор.Ама па неможе да се стигне до таму:)

Aбе како немаше гужва??? Препуно беше. Освен некаде по краевите ако имало така малце послободен просотор.Ама па неможе да се стигне до таму:)

Јас седев на ќоше на подиум,блиску до тој големиот шанк на влез што е,одма под звучниците и имав доста простор за маневар каков сакам,лесно стигав до шанкот да си земам пијачка и лесно ја носев пијачката до местото каде што стоев........изгледа дека поголем па ми се тргаа луѓето,штознам:pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom