Математика + ЛОГИКА

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Шефот и дедото у кола, а јас ќе си останам со пичката на автобуска :vozbud::pos2:

Ке ја земам девојката у кола.
Причини:
1.Дедото и онака сакал да се самоубие(фрли пред автобусот).Што има ја да се мешам таму:)
2.Шефот не чекал автобус,туку неговата лимузина(која била позади мене).
3.Девојката ме чекала мене,очигледно!:):pos:

Iskreno ne ocekuvav, volku fantazija na foumov, so prijatno me iznenadi, vprocem gledate deka sum i relativno nov na ovoj forum.Iako tocniot odgovor, e deka ke mu ja dades kolata na sefot da go odnese dedoto vo bolnica,a ti ostanuvas so pickata.Ne mozam da poreknam deka i drugite odgovori me nasmeaja, osobeno onoj, so 77-te devici vo rajot, i orgijata.Samo napred decki so vasata kreativnost, svaka cast:pos2:

Па Владимир ти погоди бе друже. Еве малце погоре .:jaj:

ova deka ides od zvezdeniot grad moze da se prifati, kako takvo, strumica e ubav grad, ama deka najsvetlata zvezda vi e zaev,eeeeee da imas prilika da me vidis sega samo kolku se smeam, eeeeeeee

Па Владимир ти погоди бе друже. Еве малце погоре .:jaj:

Дајте некои логички да се посмееме

Па треба фантомчето да почне, он го бива најмногу за вакви:star:

Незнам ова дали го имаше :
На островот има 2 села , едното село е селото на Правдените , тие секогаш кажуваат вистина и се мн. добри.
Другото село е селото на Неправдените , тие секогаш лажат и се човекојадци.

На раскрсницата седи еден човек , вие незнаете од кое племе е .
Имате право да поставите само едно прашање за да го добиете одговорот.
Кое прашање ќе го поставите?

Незнам ова дали го имаше :
На островот има 2 села , едното село е селото на Правдените , тие секогаш кажуваат вистина и се мн. добри.
Другото село е селото на Неправдените , тие секогаш лажат и се човекојадци.

На раскрсницата седи еден човек , вие незнаете од кое племе е .
Имате право да поставите само едно прашање за да го добиете одговорот.
Кое прашање ќе го поставите?

ако е од човекојадците нема да стигнеш да го прашаш. Така да мој конечен одговор:тој е од кај Праведните

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom