Masturbate-a-Thon!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.938
Поени од реакции
34.805
Маратон во мастурбирање!

sps_maraton-masturbacija.jpg

Masturbate-a-Thon постои за луѓето да се ослободат од предрасудите. Оваа година ќе се одржи на 2 мај во Сан Франциско, а пријавени се натпреварувачи во разни категории.

Минатогодишниот Masturbate-a-Thon бил одржан на 25 мај во Сан Франциско, а некои од срушените рекорди биле најголем број постигнати машки оргазми, вкупно 31, потоа најдолго женско мастурбирање во траење од седум часа и машко во траење од осум часа и 40 минути.

'Целта е да се соберат мажите и жените од целиот свет и да подискутираат за мастурбацијата, која е сеуште таму тема дури и во либералните друштва, односно учествувањето на маратонот ќе понуди уживање, опуштање и рушење на бариерите', изјавила Pia Struck Madsen, сексолог која секојдневно во својата канцеларија прима бројни парови и поединци со сексуални проблеми.

Маратонот ќе се одржи во Центарот за секс и култура во Mission Street 1519. Пријавени се натпреварувачи во разни категории - најдолго мастурбирање, најмногу оргазми, најмала временска разлика од оргазам до оргазам итн.

Зошто Masturbate-a-Thon?

- Мастурбирањето е најбезбеден секс
- Повеќе мастурбирање значи поголема сексуална свесност
- Мастурбирање со партнерот може да биде поучно и доста жешко

од точката.

Интересен event, ay?

На некој со месеци ќе го боли раката изгледа :icon_lol:

Пријавени се натпреварувачи во разни категории - најдолго мастурбирање, најмногу оргазми, најмала временска разлика од оргазам до оргазам итн.

Интересни дисциплини.
Предлог како нов спорт во оваа Дрк-а-Олимпијада е фрлање во далечина.
Сигурно се кријат добри маратонци некаде на форумов.

тапа се...ја можам више..:)

Абе нездрави се шо ќе праиш....Ја вчера глеав клип натпревар во пушење банани...Типците стојат и држат банана (излупена) а типките им ја пушат бананата...маратонски...што уште нема да видиш низ светов...

Јас се пријавувам....:vozbud::vozbud::vozbud:

A mora li sam da si go drkas ili moze da ti go drkat ?

anyway , i'm in :helou:

лелееееееееее.......рекорд 8 ипол саати !!!!!!!!!:nesvest::nesvest::nesvest:
ја ке папсам по 3-4 саати а они...:nenene::nenene:

8 casa ne se dobro ovie....
mozda slednata godina ke se prijavuvame kako kajgana crew

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom