Мастурбација

• Креатор на темата Креатор на темата streets_of_dublin
  • Време на започнување Време на започнување

Kolku mozete da izdrzite bez da masturbirate?

• Вкупно гласачи
    400
последниов месец дури и мускули ке опнам на мене... и така неам тренирано оддамна.
Него во врска со темава да пишам. Сепак понекогаш и до сексот знаеше да ти здосади, па мораш на рачно да прејдеш... фантазии и сето тоа...
Како и да е тоа е потреба на скоро секој човек што искусил оргазам.

секс само секс само секс секс секс! нит мастубрација нит ништо не спасвит :)))))

libra напиша:
Pa znachi li ova deka ti ne sakash da si ja drkash:drk: ili si mnogu zafatena Sto pravish vo period na parenje ili kulturno ovulacija:vozbud: koga si sama i celo vreme mislish na e..nje:pos2: ?

:oftopik:
Заиде, заиде. Читај убаво кој што и зошто кажал, па гледај да не ми се обраќаш пак вака простински и без цел.:tapp:

Abe pred da mi sredat fimozata, masturbacijata mi bese hobby :). Ama sea po ednas na den maam...Valjda poarno e

sosema normalna rabota vo koja sekoj definitivno uziva pa i jas taka da ne se izbegnuva i toa da se desi do 4 pati u nedela zasto da ne

Mastrubiram da, nekogas ic, nekogas mnogu...
kako sto tvoja raka ke te pocesa, nikoja druga!
:drk:

Мастурбирам понекогаш коа ме фане кризата можам и до 7/8 пати дневно :) а понекогаш ич тоа ми зависи од расположењето.

nie obicno se zezame so drustvovo, go prasame nekoj so ziveeme : a be ti drkas
i prijatelot normalno ke reci demek ja samo ebam : ne
a nie demek ti peder da ne si , i odma pocnuvaat a be znaes i jas drkam hahahahahah
vo sekoj slucaj moz da pomini i nekoe vreme bez da si igram

nie obicno se zezame so drustvovo, go prasame nekoj so ziveeme : a be ti drkas
i prijatelot normalno ke reci demek ja samo ebam : ne
a nie demek ti peder da ne si , i odma pocnuvaat a be znaes i jas drkam hahahahahah
vo sekoj slucaj moz da pomini i nekoe vreme bez da si igram
A педерите не дркаат?....

Ако била маструбацијата добра Бог не би ја создал жената!

gledam masko so nacinot na koj si gi teras rabotite , toj potpisot pod avatarot vecito ke ti ostane
Ти ништо не гледаш,ме оценуваш од една реченица. А од една реченица тешко дека некој ќе оцениш. Инаку ти сеуште не ми одговори на прашањето де... Дали педерите дркаат? Мислам колку што сум информиран и женско и машко,и лезбејка и педер сите дркаат,нормално женското и педерите на машки,а машките и лезбејките на женски. Еве подиреткен да бидам:како можеш да наречеш(па дури и на шега) некое машко педер ако не дрка кога и педерите дркаат?

Инаку за мене,јас мастурбирам,не гледам ништо лошо у тоа...нормално кога ќе има секс мастурбирањето ќе се намали...а до тогаш :toe:

Јас сум редовен, не бегам од часови, нејќам од сеа неоправдани да редам. :)

Ако била маструбацијата добра Бог не би ја создал жената!

Затоа ја создал десната рака која совршено налегнива на половиот орган.
Вагината може да е тесна, може да е широка... али десната рака секогаш е кнап

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom