Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Еј, Никола, полека.. Нема зошто да се вреѓаме, нај на крај, темава ја отворив за луѓе кои сакаат да дискутираат на неа, тие што не сакаат можат слободно да ја изигнорираат (твоите реакции стварно не ми се јасни).
Според мене мастурбацијата воопшто не би требало да биде табу тема, не живееме во средниот век па да се срамиме од нашето тело. Како што гледаш, тоа воопшто не е малограѓански...
StenmarC напиша:Ме интересира кој гласал за првата опција на анкетата ...![]()
Dolphin напиша:StenmarC напиша:Ме интересира кој гласал за првата опција на анкетата ...![]()
Yours trully...
StenmarC напиша:Dolphin напиша:StenmarC напиша:Ме интересира кој гласал за првата опција на анкетата ...![]()
Yours trully...
Јок ... ја гласав за 4тата опција :wink:
Dolphin напиша:Yours trully...
Dolphin напиша:Е де де, на секого му се дешава да нема секс неколку дена од вакви или такви причини... Тогаш ако не издркаме, ќе збудалеме од нагомилана сексуална енергија во себе...
Мистичен напиша:Најнормално, дури и оние кои имаат редовен сексуален живот имаат желба да се испоштуваат со раката од време на време![]()