Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одамна се збори за ТМОРО и масонството ама и ја сум скептичен. А за Тито се повеќе се збори дека воопшто и не е “Југословен“ така што ти остана ниеден на листатаВолшебник напиша:Немам прочитано за други маснони од овие простори можеби има ама незнам и не ми се верува.
Глупости...насобрани старци што се wannabe масони...Масоните никогаш за себе не кажуваат дека се масони јавно...ниту пак зборат помеѓу себе за тоа отворено...едноставно дејствуваат со меѓусебни консултации.Волшебник напиша:Изгледа јас грешам во врска со Македонските маснои...но сега се уверив дека постојат и дека делуваат во Македонија еве доказ www.glm.org.mk
Многу ми е смешна и детска сранава. Некако ништо не ме убеди...Волшебник напиша:Изгледа јас грешам во врска со Македонските маснои...но сега се уверив дека постојат и дека делуваат во Македонија еве доказ www.glm.org.mk
Волшебник напиша:Немам прочитано за други маснони од овие простори можеби има ама незнам и не ми се верува.
Масони е француски збор, а во превод значи слободен ѕидар.vodkamixx напиша:А уствари што се тоа масони, дајте објаснување да научам... спор ми е комов па кој ќе бара по интернетов... барем на кратко да објасни некој.... па после да се фатиме на работа :lol: :lol:
Папата е Но.1,околу него се се врти![]()
![]()
![]()