- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 538
Mora li podolgo da zivee ?Да,може доколку живее таму подолг период и се разбира има желба и квалификации.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mora li podolgo da zivee ?Да,може доколку живее таму подолг период и се разбира има желба и квалификации.
Mora li podolgo da zivee ?
Да, се разбира.Ti Blagodaram zidarski. Dali Muslimani vo Makedonija ima Masoni ? Ne te prasuvam za nivni iminja,,,
Сигурен сум дека типот е барем 36-37ми степен не може со толкава негативна енергија да е само 33ти.Еве еден изблик на масонска љубов кон оние од друга раса. Michael Richards (33-степен, Scottish Rite) во сета своја масонска доблест на сцена. Милина една.
И тој е масон?Сигурен сум дека типот е барем 36-37ми степен не може со толкава негативна енергија да е само 33ти.
Глупост невидена....
И тој е масон?
Еве му го извинувањето отпосле дадено на тв.
Искрено не знам од каде излезе тврдењето дека овој расист е масон? Дури и под претпоставка дека е јас лично ке кажам дека на личност со вакви погледи не и е местото во масонеријата оти како истиот ке може да седи рамо до рамо со друг брат црнец,или со жолта боја на кожата и сл.Несватливо е ....оти масонеријата го прави добриор човек уште подобар!!!! и ова лично единствено би можел да го сватам ако е дело од некаква драма,глума и сл.изведување на некаква си умоболна пиеса...Јас веќе неколкупати реков дека лошите дела на индивидуални масони се припишуваат на сите масони а ова (доколку типот е навистина масон а јас не најдов докази за тоа) е класичен пример за тоа.И тој е масон?
Еве му го извинувањето отпосле дадено на тв.
Искрено не знам од каде излезе тврдењето дека овој расист е масон? Дури и под претпоставка дека е јас лично ке кажам дека на личност со вакви погледи не и е местото во масонеријата оти како истиот ке може да седи рамо до рамо со друг брат црнец,или со жолта боја на кожата и сл.Несватливо е ....оти масонеријата го прави добриор човек уште подобар!!!! и ова лично единствено би можел да го сватам ако е дело од некаква драма,глума и сл.изведување на некаква си умоболна пиеса...Јас веќе неколкупати реков дека лошите дела на индивидуални масони се припишуваат на сите масони а ова (доколку типот е навистина масон а јас не најдов докази за тоа) е класичен пример за тоа.
Искрено не знам од каде излезе тврдењето дека овој расист е масон?
Па се препишуваат бидејќи е сеуште активен во масонеријата(ако е), но доколку биде избркан, малку поинаку ќе се гледа на некои работи.Јас веќе неколкупати реков дека лошите дела на индивидуални масони се припишуваат на сите масони а ова (доколку типот е навистина масон а јас не најдов докази за тоа) е класичен пример за тоа.