- Член од
- 6 мај 2009
- Мислења
- 1
- Поени од реакции
- 0
i jas bi sakala da iskomentiram na seto ova , epa vaka spored mene pokraj taa angelska nasmevka i neznost mn e vazna i iskrenosta ova vi go kazuvam od iskustvo poradi toa sto dodeka jas bev nenormalno zatreskana vo edna licnost koja ne me ni zabelezuvase pokraj mene se naogase druga licnost koja jas ja smetav za drugar koja bese ludo zaljubena vo mene i jas go znaev toa , a sepak bev tolku ladna sprema nego no i iskrena , pred nego go pokazav ona moe vistinsko lice dodeka pred taa licnost vo koja bev zatreskana se "ligavev" mojot togasen drugar mi bese samo ramo za placenje no zatoa sega sum ludo zaljubena vo nego i eve imame veke 2 godisna vrska zatoa tvrdam deka najvazna e iskrenosta , a pokraj toa i slicnosta na karakterite no nemoj ova da vi izgleda kako idealna vrska zs nasata vrska e tajna poradi odredeni raboti za koj ne bi sakala da komentiram ali sega znam deka onoj e toj vistinskiot , zatoa zenski ne se ligavete pred maskite zs so toa nema da postignete niso od ona so posakuvate samo ke go dobiete onoj za mene mn glup zbor SMIZLA :back: