Машки солзи - женски афродизијак?

• Креатор на темата Креатор на темата bobi-skk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
[МодераторскаЗабелешка]
Поводот за оваа тема е приказ на еден стил на освојување на девојки од страна на мажите: со плачење.

Следат пораките коишто ја започнаа таа дискусија, па слободно надоврзете се на нив.

Значи, дали сметате дека мажите имаат шанси да освојат девојки ако плачат пред нив?
[/МодераторскаЗабелешка]

Eve eden trik koj sekogas uspeva kaj devojkite a go praktikuva eden drugar:) ke ja pregrnes i ke pocnes da i places i mora da padne na toa tipkata:)

Последно уредено од модератор:
Eve eden trik koj sekogas uspeva kaj devojkite a go praktikuva eden drugar:) ke ja pregrnes i ke pocnes da i places i mora da padne na toa tipkata:)
А другар ти е тинејџер?
Мислам, нема ништо лошо во тоа машко да плаче, солзите се за луѓе, ама поентата е да го засвиѓа затоа што има квалитети, шарм и харизма и знае да направи муабет, а не затоа што плаче. Тоа не е паѓање, ниту пак допаѓање, тоа е веќе сожалување, а човек што преку сожалување брка женски, тогаш е стварно за жалење. И за жените важи истото. (Освен ако не е тинејџер, му се простува, тоа се тие години кога се прават глупости)

Ехх, џабе ти е :P... ако почнеш да плачеш може да ти прости ако си згрешил ама ако не те свиѓа, не те свиѓа, можеш да се утепаш од плачење и пак нема да те засвиѓа.

Ехх, џабе ти е :P... ако почнеш да плачеш може да ти прости ако си згрешил ама ако не те свиѓа, не те свиѓа, можеш да се утепаш од плачење и пак нема да те засвиѓа.
Ama znaes,placenjeto ne go koristi on za da i se dopadne tuku koga ke se napie togas pravi takvi glupisti,a celta mu e da i prijde na toj nacin. Posle otkako ke stapat vo kontakt,e togas i kazuva deka i napravil finta so placenjeto. Togas koga ke svati deka toa bilo shtos i dvajcata pagaat od smeenje i tolku e:) kontaktot e vospostaven i ponatamosnata rabotta veke e olesneta

Ama znaes,placenjeto ne go koristi on za da i se dopadne tuku koga ke se napie togas pravi takvi glupisti,a celta mu e da i prijde na toj nacin. Posle otkako ke stapat vo kontakt,e togas i kazuva deka i napravil finta so placenjeto. Togas koga ke svati deka toa bilo shtos i dvajcata pagaat od smeenje i tolku e:) kontaktot e vospostaven i ponatamosnata rabotta veke e olesneta

:pos::pos:

Да бе, олеснето е, за да си увртам филм дека типот со плачење ми свртил внимание (друго ништо не му текнало!) и одма ќе си паднам на гз. :pos:
Леле, ако паѓаат девојки на вакви финти, блазе си им на глупавоста. Или јас сум многу лоша, не знам. :pos:

А другар ти е тинејџер?
Мислам, нема ништо лошо во тоа машко да плаче, солзите се за луѓе, ама поентата е да го засвиѓа затоа што има квалитети, шарм и харизма и знае да направи муабет, а не затоа што плаче. Тоа не е паѓање, ниту пак допаѓање, тоа е веќе сожалување, а човек што преку сожалување брка женски, тогаш е стварно за жалење. И за жените важи истото. (Освен ако не е тинејџер, му се простува, тоа се тие години кога се прават глупости)
Doc Emmet Brown from BTTF: That`s Florence Nightingale effect. И се манифестира подоцна со уклопување во зоната на комфорот, неинвентивност, жалење и кукање дека нема убав живот а самите двајца као пар не мрднуваат со прст да направат нешто подобро. Женската ги добива тие мајчински инситнкти кон мажот, на мажот му е топ пошо жената го двори, мази, пази, но и двајцата се длабоко незадоволни зошто ја немаат онаа релација на машко и женско.

Doc Emmet Brown from BTTF: That`s Florence Nightingale effect. И се манифестира подоцна со уклопување во зоната на комфорот, неинвентивност, жалење и кукање дека нема убав живот а самите двајца као пар не мрднуваат со прст да направат нешто подобро. Женската ги добива тие мајчински инситнкти кон мажот, на мажот му е топ пошо жената го двори, мази, пази, но и двајцата се длабоко незадоволни зошто ја немаат онаа релација на машко и женско.

WRONG!
Жената добива мајчински инстинкти ако дечкото е лош, а таа си мисли дека ќе го „превоспита“. Ако ја прејде линијата и почне да го сожалува, пиши пропало од сексот. Можи ќе фати цицка, ама ако посегне по газот, ќе изеде шамар.

Значи машки: плачење пред жена е дозволено ако сте во доооооооолга врска или во брак.

WRONG!
Жената добива мајчински инстинкти ако дечкото е лош, а таа си мисли дека ќе го „превоспита“. Ако ја прејде линијата и почне да го сожалува, пиши пропало од сексот. Можи ќе фати цицка, ама ако посегне по газот, ќе изеде шамар.

Значи машки: плачење пред жена е дозволено ако сте во доооооооолга врска или во брак.
И не почесто од 3 пати годишно :)

WRONG!

ПА која мајка сака својот син да ја фаќа за гз? :D

Зависи зашто се десило плачењето многу сте субјективни,има Х причини.На втор или трет дејт не ми текнува сега точно,ми се деси по телефон да ми јават дека дедо ми починал.Пет минути седев ко да ме лупнал камион,и после почнаа солзи да ми течат.Помина скоро година од тогаш,ваљда не е уште со мене ради сожалување.И да,не останав само со цицка во рака,ептен среќа имам изгледа.. А дека некое машко и плачело на женска после раскинуење да му се врати,и му успеало,тоа мало морген.

Грешка си ти бе друже. Тие пранк клиповите од тој русинот во Америка со 101 начин да заведиш девојка (бакни ме депримиран сум, се знам со груески дај да те легнам и ред други) ви го испиле мозокот... тоа не пали на балканот.
Жените (ама вистинските балкански жени) сакаат стабилни, одлучни и сигурни мажи, а не лигуши, плачковци и мочковци.

Сум рекла 100 пати. Солзите се за луѓе. Нема ништо срамно човек да плаче, ако тоа му помага. Ама дека тоа може да упали за да освои некој, мало морген, барем не кај мене. Како бе така? Тоа не е освојување, тоа е фаќање на сентименталност и сожалување. Која е поентата да освоиш девојка со плачење, липање и слични драми од тој тип? Не гледам како тоа би успеало, барем не од моја гледна точка.

Се знае како се освојува нормална девојка - со шарм, харизма, хумор и муабет, а не со плачење и изигравање глупи Август.

ПА која мајка сака својот син да ја фаќа за гз? :D
Веројатно Едип тука би бил пресреќен да се случи ова.:icon_lol:

Во однос на темава. Да рониш солзи и да мислиш дека ќе и се допаднеш на девојка само поради тоа и одма она ќе ти падне на колена и ќе имате топ врска. Абе ајде не зезајте. Освојување оди со добар муабет, доза на хумор, eye contact, самодоверба, да знаеш да го искористиш моментот и да поентираш. Ова другото делува на несозреано дете кое плаче по играчка ако не му ја купат.

yup, може да успее, знам таков случај, но кај 90% од женските не верувам дека ке успее. Ке те сметаат за другар, за близок, за некој кој треба да се сожали и да му се помогне, но не верувам дека ке добиеш секс, а дефинитивно нема да те гледа како маж, туку како дете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom