Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А да не го зборам моментот, после им кажувал дека ги фолирал и они као се смееле и се завршувало супер.Демек ќе ја освои со плачење у стил ,,и го отворив срцето, сеа одма ќе падне,,? Кој ве учи така? Мажот освојува со машкост. Да не бидам погрешно сфатена, секакви моменти идат во животот, да пуштиш солза е многу нормално, ако ти е тешко не се бира ни време ни место, но да си толку отепан па да фолираш за да освоиш некоја? Мислам беда. Ако те осети ќе и станеш одбивен, а ако е многу фина-пријател (чисто од култура).
Nemoj da ti go pustam drugarmi pa da vidis dali ke te osvoi ili neА да не го зборам моментот, после им кажувал дека ги фолирал и они као се смееле и се завршувало супер.
Жими такво.
Такви фори само кај тинејџерки може да упалат и никаде на друго место и не може никој да ме убеди во спротивното. Дури и кај тинејџерки не пали више тоа.
Ако се понаша така, сигурно нема да ме освои, ти гарантирам.Nemoj da ti go pustam drugarmi pa da vidis dali ke te osvoi ili ne![]()
Види режисерот какви пранкови правиГрешка си ти бе друже. Тие пранк клиповите од тој русинот во Америка со 101 начин да заведиш девојка (бакни ме депримиран сум, се знам со груески дај да те легнам и ред други) ви го испиле мозокот... тоа не пали на балканот.
Жените (ама вистинските балкански жени) сакаат стабилни, одлучни и сигурни мажи, а не лигуши, плачковци и мочковци.