Машки солзи - женски афродизијак?

• Креатор на темата Креатор на темата bobi-skk
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе да плачиш на некоја за да биде со тебе? Зошто би била со мочко некој, кој уште на почеток плачи како мало дете. Во ред нормално е да се расплачиш ако ти соопштат дека починал некој твој близок или кучето кое најмногу си го сакал :) ама за друго? Патетично е да и плачиш на некоја со цел да биде со тебе... Мислам дека одма контра ефект би имало ова и дека дури и да си имал каква таква шанса, ако почниш да и се лигавиш на некоја толку и од тоа. Е сега кај некои на 14-15 години можи и да пали ова ама кај созреана личност не ми се верува. Никој не бара очајна личност

Трик:ROFLMAO: Само аку си прваче и играќи во маало си паднал на колено па таа те видела од тераса се сожалила и те гушнала.
Бреј бе овај другар ти права плачипичка флоринка бил бе

Демек ќе ја освои со плачење у стил ,,и го отворив срцето, сеа одма ќе падне,,? Кој ве учи така? Мажот освојува со машкост. Да не бидам погрешно сфатена, секакви моменти идат во животот, да пуштиш солза е многу нормално, ако ти е тешко не се бира ни време ни место, но да си толку отепан па да фолираш за да освоиш некоја? Мислам беда. Ако те осети ќе и станеш одбивен, а ако е многу фина-пријател (чисто од култура).

Демек ќе ја освои со плачење у стил ,,и го отворив срцето, сеа одма ќе падне,,? Кој ве учи така? Мажот освојува со машкост. Да не бидам погрешно сфатена, секакви моменти идат во животот, да пуштиш солза е многу нормално, ако ти е тешко не се бира ни време ни место, но да си толку отепан па да фолираш за да освоиш некоја? Мислам беда. Ако те осети ќе и станеш одбивен, а ако е многу фина-пријател (чисто од култура).
А да не го зборам моментот, после им кажувал дека ги фолирал и они као се смееле и се завршувало супер.
Жими такво.
Такви фори само кај тинејџерки може да упалат и никаде на друго место и не може никој да ме убеди во спротивното. Дури и кај тинејџерки не пали више тоа.

А да не го зборам моментот, после им кажувал дека ги фолирал и они као се смееле и се завршувало супер.
Жими такво.
Такви фори само кај тинејџерки може да упалат и никаде на друго место и не може никој да ме убеди во спротивното. Дури и кај тинејџерки не пали више тоа.
Nemoj da ti go pustam drugarmi pa da vidis dali ke te osvoi ili ne:)

Грешка си ти бе друже. Тие пранк клиповите од тој русинот во Америка со 101 начин да заведиш девојка (бакни ме депримиран сум, се знам со груески дај да те легнам и ред други) ви го испиле мозокот... тоа не пали на балканот.
Жените (ама вистинските балкански жени) сакаат стабилни, одлучни и сигурни мажи, а не лигуши, плачковци и мочковци.
Види режисерот какви пранкови прави

Абе едно е да е некој сентиментален по природа, друго е некој да заплаче пошто у моментот е тужен (настрана од дебилните стереотипи дека мажите ако плачат у моменти на туга/еуфорија/(друга емоција) се дунди, пошто истиот ретардиран менталитет наложува на тоа дека прав МУЖ е ликот на кој му смрдат нозете, гледа фудбал и пие ракија), а сасим трето е некој да го користи ко ТАКТИКА, за да ќари нешто.
Боље би се утепал неголи да го користам сентиментот на сожалување за да поминам низ мала врата.

Покажување на слабост пред девојки не.......иначе ќе го јадеш.

Поштувам машки солзи, ми го поттикнува инстинктот на грижа, инстинкт кој е неопходен за добра врска. Само жена која е незрела бега од машка "слабост".

Али како техника на освојување нормално дека не проаѓа.

Маж може да плачи пред жена само во ваква ситуација и кога би изгледал вака некако.

Toa e bolesno, i imam prisustvuvano na takvi akti, i nazhalost uspeva toa! Ne bi mozhel jas toa da go izvedam zatoa shto toa ne bi bilo realno i ne mu bi preporachal na nikoj.
No jas bi dodal: Ciganski zhenski solzi, protiv SIDA! Koga mozhe toa, mozhe i ova.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom