Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со колку студенти најмалце може да се реализира наставата..?

mozes da biras pomegu matematika,informatika,angliski i mislam deka moze i hemija.ama vo glavno ne pravat problem posto ne se ispolnuvaat kvotite (osven menadzment).a koi predmeti treba da se izberat za polaganje na matura?(bez fizika)![]()
Едните ти се едногодишни,другите двегодишни. Кај едногодишните семестар ти е 1000 евра ( 2 х 1000 ) , а кај двегодишните 4 х 500 евра . Во предметите или било што друго .нема никаква разлика.Ako moze nekoj da mi kaze podetalno koja e razlikata pomegu part-time i full-time postdiplomski studii na masinski fakultet, po moznost nekoj sto e zapisan na postdiplomski...pozz
Има група за АФИ на Facebook,ама има само 8 членаЈас се запишав оваа година на АФИ и ме интересира дали има нешто како форум / сајт / група од овој смер за размена на искуства, материјали и сл. (На пр. студентски прашања на катедрата за англиски јазик и книжевност на Филолошки имаат група на Facebook каде може лесно да се информираш за се), има ли вакво нешто за АФИ или за МФ?
А за машински општо има поголема група,ама нема таму некои значајни новости.Математика,англиски,физика,хемија,информатика. Бирајсакам да се запишам следната година на машински па ако можи некој да ми кажи кои предмети да ги одберам на матура..