Машински Факултет

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
кои се нови насоки сега од оваа година ?
Грешка сум бил. Биле истакнати на страната ама не сум видел банерот... :facepalm:

Клик!

Нови се Хидраулично инжинерство и менаџмент на води, автоматика и управување со системи...или барем нови имиња имаат.

Грешка сум бил. Биле истакнати на страната ама не сум видел банерот... :facepalm:

Клик!

Нови се Хидраулично инжинерство и менаџмент на води, автоматика и управување со системи...или барем нови имиња имаат.
Нови се. АФИ е поделен ,па можеш да бираш дали повеќе сакаш да учиш хидраулика или автоматика.

Нови се. АФИ е поделен ,па можеш да бираш дали повеќе сакаш да учиш хидраулика или автоматика.
Е шо убаво. Јас сакав Хидраулика и Автоматика. Сеа ми уништија филмот. Мислам, имам време за мене ама по се изгледа на физика ќе си одам ако не се решам за Производно Инжинерство. :D

Е шо убаво. Јас сакав Хидраулика и Автоматика. Сеа ми уништија филмот. Мислам, имам време за мене ама по се изгледа на физика ќе си одам ако не се решам за Производно Инжинерство. :D
Прва година е иста на сите. Ако си толку заинтересиран можеш од факултетот да земеш Информатор, во кои се објаснети новите студиски програми, и подобро е вака што се поделени хидрауликата и автоматиката.

За Производно Инженерство од прилика колу бодови требат за упис ?

Дали некој знае утре од колку почнуваат уписите?

дај некој да не си го знае студентскиот маил ми треба пример како е за да се најавам на страната на мфс итно ми е...

дај некој да не си го знае студентскиот маил ми треба пример како е за да се најавам на страната на мфс итно ми е...
prvata bukva od imeto pa tocka pa prezimeto
pa student.edu.mf a pass ti e ili br na indeks so se neli A ILI P ili maticen br

Па мислам дека не треба многу :) Ако уште има 30 места за државна квота,и со 2ки од средно влегуваш,затоа што многу малку се запишуваат на таа насока.

здраво дали некој може да ми каже кои предмети ги има на машински факултет гоце делчев смер ранспорт, организација и логистика –.....
--- надополнето: 31 август 2012 во 00:31 ---
здраво дали некој може да ми каже кои предмети ги има на машински факултет гоце делчев смер транспорт организација и логистика

Да не случајно ја има некој книгата „Проектен менаџмент“ од Радмил Поленаковиќ и Ванчо Донев во електронска форма ?

Здраво. Прв пат сум на блогов и го направив специјално за да исконактирам со некои од студентите на машински. Размислувам да се запишам на овој факултет а се двоумам меѓу смеровите ПРОИЗВОДНА ИНФОРМАТИКА и ИНДУСТРИСКО ИНЖЕНЕРСТВО И МЕНАЏМЕНТ. (da ne zaboravam da spomnam-ucenicka sum vo gimnazija). Ќе може ли некој да ми помогне од студентите, да ми ја објасни ситуацијата на факултетов ;) , дали се тешки предметите како што сум слушнала до сега (имало физика повеќе) и да ми даде некои други корисни информации.
Thankss (y)

Здраво. Прв пат сум на блогов и го направив специјално за да исконактирам со некои од студентите на машински. Размислувам да се запишам на овој факултет а се двоумам меѓу смеровите ПРОИЗВОДНА ИНФОРМАТИКА и ИНДУСТРИСКО ИНЖЕНЕРСТВО И МЕНАЏМЕНТ. (da ne zaboravam da spomnam-ucenicka sum vo gimnazija). Ќе може ли некој да ми помогне од студентите, да ми ја објасни ситуацијата на факултетов ;) , дали се тешки предметите како што сум слушнала до сега (имало физика повеќе) и да ми даде некои други корисни информации.
Thankss (y)
ниеден од овие два смера не е тежок, а физика и матиматика нормално има, е сега повеке девојки се запишуваат на иим ама ти си знаеш најдобро што те влече

ниеден од овие два смера не е тежок, а физика и матиматика нормално има, е сега повеке девојки се запишуваат на иим ама ти си знаеш најдобро што те влече
/

Благодарам за мислењето, инаку не сум многу „љубител“ на физиката и математика хаха :pipi: па за тоа да си прашам јас дали ќе се снајдам во овие јакостите, динамиките, кинематиките...:icon_lol:
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 13:32 ---
A и вака како што гледам од I до IV семестар има повеќе мат. и физ. после се е нешто менаџмент, маркетинг, деловно, etc. :P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom