- Член од
- 29 август 2010
- Мислења
- 11
- Поени од реакции
- 1
Лани направиле пауза зашто имале многу презапишани и сакале малку да се очистат. (Така мене ми рече професорот)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лани направиле пауза зашто имале многу презапишани и сакале малку да се очистат. (Така мене ми рече професорот)
Се врти муабет низ факултет дека Методија ќе идел пензија од јануари, ама никој досега не потврдил, сето шпекулации се. Некој на форумов да не има со проверена информација?
Ми остана Основи на Механика на Флуиди кај него и се двоумам дали за јануари на испит да го спремам или да го презапишувам.
Се надевам дека има некој кој овде ке може да ми помогне.
Сега сум 4та година и веке е крајно време да ги запишам предметите кои ке ги полагам матура.
Како и скоро секој матурант немам поима што ке се запишам.
Имам неколку избори кои мене ми се допагаат.
Прв избор ми е машинскиот факултет.
Конкретно ме интересираат две насоки и тоа:Моторни возила и Хидраулика и автоматика.
Сакам да знам кои предмети се учат,кои предмети полагани се препорачуваат за полесно запишување и најважното за мене кои предмети се учат дали има многу физика.
Се надевам дека има некој кој овде ке може да ми помогне.
Сега сум 4та година и веке е крајно време да ги запишам предметите кои ке ги полагам матура.
Како и скоро секој матурант немам поима што ке се запишам.
Имам неколку избори кои мене ми се допагаат.
Прв избор ми е машинскиот факултет.
Конкретно ме интересираат две насоки и тоа:Моторни возила и Хидраулика и автоматика.
Сакам да знам кои предмети се учат,кои предмети полагани се препорачуваат за полесно запишување и најважното за мене кои предмети се учат дали има многу физика.
Фала дечки навистина ова ми помогна.Сеуште разгледувам и гледам што се учи.
Ама едно не ми е јасно ова што се учи тешко ли би било за гимназијалец кој математика знае доста добро(имам 5ка од прва до 4та) ама физика е реално слаб.
Вие по колку време учите како,што дали е тешко?
Уф јеботе уште сега почнав.А како би ми било само за време на полгањето на тестовите и пред уписите.