Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Косоварите плачат - не ги пуштале преку граница (барем тие што изгледале дека доаѓаат навака за да протестираат). Полицијата е кај бит пзар мавровка и судот уште од 7 сабајле.Слика од иднината (15:00 часот петок 11.07.2013)
May-Day-police-brutality-in-Zurich-Switzerland.jpg

Колку само ја искористуваат ситуацијава српските медиуми....
Да не те чуди и да се открије дека најекстремните демонстранти шо фрлаа камења, маваа на полицајци, кршеа стакла палеа коли... беа срби уфрлени од УДБА и КОС. Мене ми е сумњиво шо сите тие се со покриени лица, скриени некој да не познае дека се срби. Нели и во 2001 година така почна конфликтот во Македонија, уфрлена српска чета на специјалци, се скри во грмушките помеѓу македонска војска и голоракиот албански народ и пукаше и на едните и на другите и македонците мислеа дека голоракиот албански народ пука на нив а албанците мислеа дека македонските окупатори пукаат на нив и почнаа после меѓу себе да војуваат голораките албанци со воружените македонски армии и се направија многу неправди и непријатни ситуации.

Косоварите плачат - не ги пуштале преку граница (барем тие што изгледале дека доаѓаат навака за да протестираат). Полицијата е кај бит пзар мавровка и судот уште од 7 сабајле.Слика од иднината (15:00 часот петок 11.07.2013)
May-Day-police-brutality-in-Zurich-Switzerland.jpg

Има многу Полиција, специјалци???

Косоварите плачат - не ги пуштале преку граница (барем тие што изгледале дека доаѓаат навака за да протестираат). Полицијата е кај бит пзар мавровка и судот уште од 7 сабајле.
Сега и за тоа ќе плачат ќе викаат: Македонците не не пуштаа на граница...Поради доказ не ме пуштија да преминам..Во колата имав само арабско знаме и албанско И ТОА ЛИ Е ДОКАЗ ДА НЕ МЕ ПУШТАТ...Нацистии!!....Е нее!!

Бај д веј Читам неколку албански сограѓани кои продаваат мудрост овде велат МИРНИ,ПРАВЕДНИ ПРОТЕСТИ..Чути!! Какви мирни протести?? Учс Закани до 14 јули ултиматум или каљашот..бе бе бе..Одма они каљашот..И тоа е мирноќа?? Така ли се искажува со револт против неправдата? Па ништо поразлични не се тие што излегле таму од оние што убиле..Прдите у иста тиква...Стара иде сабајлево на работа и вели -Туго сине што ми е страв да одам на работа,како ќе се вратам мајка цел ден ќе ми те мислам синко пази молимте биди си на страна сине!! Јас велам: тоа ми е работа да бидам таму мајка,да не дозволам некој планинар од косово да дојде да го руши она што македонскиот народ го градел!! Е тоа е терор...и не ми кажувајте не сте терористи..тоа сте!! Влевате страв во народот...Не зборам за секој поединец албанец..Има добар народ помеѓу таа стока што заслужува почит!

За безмисленоста на репликава тапетарот може вода да ти носи.
а вашата безсмисленост? останува уште да умешате некој од ЈАР и Чад, пошто само уште тие останаа. еднаш срби, другпат руси, трет пат македонци, четврт кинези, .............
Ќе пофторам една изјава од Милер (фудбалерот на Германија) која вели:“ ми паѓа жал за вас“ од што сте лоботомирани идиоти ..................... упс извини, европски народ со наградени нобеловци............ ваши височества :cuc:

а вашата безсмисленост? останува уште да умешате некој од ЈАР и Чад, пошто само уште тие останаа. еднаш срби, другпат руси, трет пат македонци, четврт кинези, .............
Ќе пофторам една изјава од Милер (фудбалерот на Германија) која вели:“ ми паѓа жал за вас“ од што сте лоботомирани идиоти ..................... упс извини, европски народ со наградени нобеловци............ ваши височества :cuc:
Албанците се виновни за многу работи, но дека сакаат да ја дестабилизираат државата, да извршат терор врз македонците, НЕ.

Албанците се виновни за многу работи, но дека сакаат да ја дестабилизираат државата, да извршат терор врз македонците, НЕ.
делата друго говорат. можда ти како единка и го мислиш ова што го напиша и се придржуваш кон истото, и мал дел, но останатите кои се 99% се за ДА. да вршат терор врз измислената нација и држава наречена македонија. тие 99% сакаат да ги иселат секаде НЕалбанските жители, да завладеат со свои закони и да се отцепат од македонија. тоа го прават твоите. така да, ти ОК што милиш така, но многу си мал за да имаш влијание во таа агенда каде владеат поголемите ..........
наместо да ги браниш нивните дејанија, почни од сопствениот двор да правиш чистка, односно да се трудиш да им воочиш на луѓето кои те опкружуваат дека НЕ се во право и сл.
се додека се тие повеќе мислењето ќе остане дека НЕ ве бива

A дали како вистински верници што се придржуваат до рамазанскиот пост и ја претставуваат "религијата на мирот" треба да ги наполнат џебовите со камења и бекатонки и да маваат во полицијата и зградите? Дали тоа им го кажуваат оџите во џамија?

o puno, nema nikade vinovni shqiptari, zashto go nema nikakof dokaz! ali ima shqiptarski stampeda u cell sfet! ovija gnu goveda u afrika mozhat da vi zimat urnek kako da zbirat u stampedo u sfetski rekord.

Па земете стапови и избркајте ги тие што прават терор и дестабилизација, удрете по тие кои викаат “Ал каеда“, кои повикуваат на етнички чистења, кои кршат палат и демолираат и мавкаат со странски знамиња. Шо ќе ви се. Фати ги за брада 5-6 со стапо по грб и ајт да ги нема од вашите редови.

Кој ти дал право да збориш во името на сите герилци во нашава држава?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom