Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Кои млади? Македонија нема млади луѓе, ние сме нација на старци. Премногу заостанато е денес за нашите да имаат деца. Животот на пудлица денес стана повреден од животот на детето.
Претпоставувам дека членот е помлад од мене па затоа така се изразив,инаку мислам на МАКЕДОНЧИЊАТА кои во Петок еве вака јавно ќе се понижуваат ОД КАДЕ ДА БЕГАМЕ ОД НИВ... ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј ова ли е НАРОДОТ НА АЛЕКСАНДАР КОЈ ЈА НАПРАВИ МАКЕДОНИЈА ДО ИНДИЈА... тешко на тој Александар ако ние сме негов народ кој го срами вака...

Нема потреба моето време пројде,јас ја бранев државата на пунктовите по Тетово од нив лично и персонално,на вас младите е редот..
Не бараше ти пред некое време совет за средно школо нешто, како да поправиш оценка за во Орце мислам?

Не бараше ти пред некое време совет за средно школо нешто, како да поправиш оценка за во Орце мислам?
Ако бил тоа мојот внук,ако мене ме прашуваш не ни знам каде се наоѓа тоа школо ни за што е.. прв пат слушам ова од тебе сега

Ако бил тоа мојот внук,ако мене ме прашуваш не ни знам каде се наоѓа тоа школо ни за што е.. прв пат слушам ова од тебе сега
ќе ги најдам покасно постовите не е проблем. Ок ондак ако бил внукот.

Претпоставувам дека членот е помлад од мене па затоа така се изразив,инаку мислам на МАКЕДОНЧИЊАТА кои во Петок еве вака јавно ќе се понижуваат ОД КАДЕ ДА БЕГАМЕ ОД НИВ... ејјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјјј ова ли е НАРОДОТ НА АЛЕКСАНДАР КОЈ ЈА НАПРАВИ МАКЕДОНИЈА ДО ИНДИЈА... тешко на тој Александар ако ние сме негов народ кој го срами вака...
Ма, каков Александар и какви бакрачи. Немој да ве лажат некои мегаломански историчари. Ние сме народот на Амди Бајрам кој ја направи Шутка до Индија.

Ма, каков Александар и какви бакрачи. Немој да ве лажат некои мегаломански историчари. Ние сме народот на Амди Бајрам кој ја направи Шутка до Индија.
не знам за твоето семејство но моето сигурно нема врска со Амди.

Намалете со дискусија да почекаме после протестот утре...

@Ryan Giggs јас знам кој сум и што сум направил за оваа држава,и покажи почит и култура бидејќи само ти покажуваш со твоите комплекси на кукавичлук дека си тежок КОПИЉ.А тоа колку сум образован ти толку не си писмен,не е тоа темата не сакам да навлагам во тие работи и се извинувам што ова го спомнав но бев предизвикан.И збори во врска со темата..

Не дај боже, таков злостор кафирите да напраат - да им ги земат државјанствата....
Кој ќе те слуша и тебе и другите, како тоа било угнетување на Албанците и слично, без разлика што Косово или Албанија истото го направиле.

Еве на пример ја да отидам и да му мавам шамари или да се заебавам, на лице место, со споменикот на Скендербег, мислам дека нема да помине многу време, дур не ме претепа некој, али затоа на Косово, на пример, кога муџите истото му го прават на Скендербег (како што видовме во веста), - штама, молчат сите Албанци на форумов, ниту една единствена реакција, небаре Скендербег е херој на Тунгузија. Тоа е добар показател на каде одите и кои ви се целите.[DOUBLEPOST=1404392756][/DOUBLEPOST] ...освен хашките случаи, затоа што се невини.
Смилковските маченици на Исламот, затоа што се невини.
Разбојникот-убиец од Ѓорче, затоа што е во самоодбрана.
и верувам сите дружини од Кондово, Крушопек, Сарај, кои ловат кафирчиња по градов, дур трае школска година, затоа што повторно се невини, пошто Србите, Груевски и Русија, ги направиле сите овие работи.
Не мора кафирите, еве од ДУИ ќе го направат тоа, не верувам дека некој ќе протестира или дека воопшто ќе има реакции.

Сериозно? очекуваш секој твој псот во форумов да ти одговори некој албанец?
Но ете, да те задоволам:
Исламската верска заедница го осудва таквиот чин

Хашките случаеви се опфатени од амнестијата, никој не негира дека е нефер тоа, да не забораваме дека се амнестирани и злодела на АРМ...

Колку што се сеќавам за Ѓорче албанците не викаа дека е самоодбрана, некои ја пренесуваа веста само...

Се сложувам со коментарот на членот под твојот коментар,но како и да е,немам слушнато во мојот живот цигани да речат ОД КОЈА СТРАНА ДА БЕГАМЕ.. барем со своите години ни сум видел ни сум слушнал,никогаш никаде..[DOUBLEPOST=1404415541][/DOUBLEPOST]
ќе ги најдам покасно постовите не е проблем. Ок ондак ако бил внукот.
прати ми ги во инбокс,само знам дека јас не ми паѓа на памет да пишам такво нешто,не ми доликува како прво.. не ме брукај сега..

Последно уредено:
Се сложувам со коментарот на членот под твојот коментар,но како и да е,немам слушнато во мојот живот цигани да речат ОД КОЈА СТРАНА ДА БЕГАМЕ.. барем со своите години ни сум видел ни сум слушнал,никогаш никаде..
Војводо, во 2001ва кога ја бранеше татковината, кога ќе ти кажеа дека патот кон Јажинце на пример е контролиран од паравојска, ти директно натаму одеше? Кога единица која западнала во заседа бара по радиоврска помош за извлекување што им викаше? Јуришајте кон позициите на УЧК?

Војводо, во 2001ва кога ја бранеше татковината, кога ќе ти кажеа дека патот кон Јажинце на пример е контролиран од паравојска, ти директно натаму одеше? Кога единица која западнала во заседа бара по радиоврска помош за извлекување што им викаше? Јуришајте кон позициите на УЧК?
Прво јас не бев надвор од Тетово второ нема ја што да викам затоа што ни сум слушал таква или слична информација т.е повик нити сум Врховна команда на АРМ па да кажувам јас кој на кого и каде да јуриша..

Прво јас не бев надвор од Тетово второ нема ја што да викам затоа што ни сум слушал таква или слична информација т.е повик нити сум Врховна команда на АРМ па да кажувам јас кој на кого и каде да јуриша..
Е де, за најобично мислење те прашав. Што би направил доколку хипотетички би се нашол во таква ситуација. Не сме ние воен суд.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom