Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Нека го земат во предвид и изразот на нивниот врховен поглавар во Ислам:

http://zase.mk/poglavarot-na-ivz-efendi-redhepi-shiri-verska-i-natsionalna-omraza-na-fejsbuk/

Верници се нарекуваат себе си, ово ти е дувло бре на убијци!
Овие ако се верници ме интересира какви се неверниците. Али Омер ел Фарук и компанија и за ова ќе смислат нешто.

Додека сите народи во Светот се замараат кој град да го прошетаа и како да го испланираат викендот, нашите „верници“ заглавени некаде со мозокот пред 5 века се збутале у некаква вера полна со монструми, убијци и вакви главатари. Само смрт им е во главата. Ова се треба да собереш и транспортираш у Сирија, па кој ќе преживее, ќе раскаже. Ова нивново не е вера, ова е повик за смрт. Неверојатно неразвиени и закоравени мозоци.

Таквите верски лидери, и нивните повици за одмазди и ширење на омраза треба да одговарат пред институција и да скапат некаде кршејки камења до крајот на својот скапан живот, окарактеризирани како штетни за општеството и здравиот разум...
Но се разбира во вукојебини како оваа поранешна југословенска издркотина....................не постои нормално општество, нормални институции и нормални луге.

Мотивот се потврди - одмазда за Гостивар, нивни две - наши четири деца (плус возрасниот како колатерала).

Таквите верски лидери, и нивните повици за одмазди и ширење на омраза треба да одговарат пред институција и да скапат некаде кршејки камења до крајот на својот скапан живот, окарактеризирани како штетни за општеството и здравиот разум...

Но се разбира во вукојебини како оваа поранешна југословенска издркотина....................не постои нормално општество, нормални институции и нормални луге.

да бе ќе скапат во затвор само господ може да ги казни тие никој друг во ова скапано време

Денес имаше претрес за случајов, ама еден новинар не се најде да извести, ееееееј каква трагедија од луѓе сме..
Обвинителството приложи доказ следново видео:
во кое воглавно се содржани закани за каурите дека ќе следи одмазда за Гостивар. Да не зборам колку луѓе го погледнале..
A се смееа за spread the truth, каков радикален ислам, какви вахабисти.. Абе мамата у пи*ка смрдени гомна низаедни, ќе експлодирам од бес, државата ни отиде во неповрат..
mene pa interesni mi se ovie komentari

albaboss albanian
Пре 2 дана

fuck turkey fuck muslim ___ i am albanian 100% ta qifsha pidhin e nanes u bane ti me djeg kryqin fuckkkk arab .
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

Сакриј одговоре

star stern

Пре 1 дан

mos ma ha karrin be ta qifsha familjen npidh big albania big kosova
SHQIPRIA ETNIKEE
ta qifsha kryqin dhe ta shti nbyth
ZOTI OSHT 1 EDHE SKO QETER MO
NI PERSHENDETJE PER NE TETOVEE <3
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

albaboss albanian

Пре 1 дан

ta qiva pidhin e nanes,si ja u ka qi skenderbeu nanen musulmanve ..en qaf ju ka pre
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

Don Bito Asani

Пре 22 сата

+albaboss albanian hahaah gabim je o shkrdhac.u ka qi nenen juve se juve u ka pas ma afer,kupton o djal i bushtres?
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

albaboss albanian

Пре 12 сати

pidh nane djal i bushtres je ti..ama vetem muslim ju ka pre nqaff
Преведи

Денес имаше претрес за случајов, ама еден новинар не се најде да извести, ееееееј каква трагедија од луѓе сме..
Обвинителството приложи доказ следново видео:
во кое воглавно се содржани закани за каурите дека ќе следи одмазда за Гостивар. Да не зборам колку луѓе го погледнале..
A се смееа за spread the truth, каков радикален ислам, какви вахабисти.. Абе мамата у пи*ка смрдени гомна низаедни, ќе експлодирам од бес, државата ни отиде во неповрат..
За што поточно се говори во видеово?

@puno @Dardan-ia вие најдобро би знаеле за што се збори во песнава па да образложите ќе може?

Додека сите народи во Светот се замараат кој град да го прошетаа и како да го испланираат викендот, нашите „верници“ заглавени некаде со мозокот пред 5 века се збутале у некаква вера полна со монструми, убијци и вакви главатари. Само смрт им е во главата. Ова се треба да собереш и транспортираш у Сирија, па кој ќе преживее, ќе раскаже. Ова нивново не е вера, ова е повик за смрт. Неверојатно неразвиени и закоравени мозоци.

Организирај го транспортот :D

582124_3824817903127_633894121_n.jpg

Се подгреваат етнички тензии, нешто се крчка. Прво наводното труење, сега изјавава на поглаварот. Не ми мириса на арно.
А децата бог да ги прости, сите ги заборавија, ни абер од судењето, ни крај на повидок. Оние во Косово може веќе оставија расплод за размножување а ние чекаме да ги екстрадиктираат. Где ја то живим...

mene pa interesni mi se ovie komentari

albaboss albanian
Пре 2 дана

fuck turkey fuck muslim ___ i am albanian 100% ta qifsha pidhin e nanes u bane ti me djeg kryqin fuckkkk arab .
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

Сакриј одговоре

star stern

Пре 1 дан

mos ma ha karrin be ta qifsha familjen npidh big albania big kosova
SHQIPRIA ETNIKEE
ta qifsha kryqin dhe ta shti nbyth
ZOTI OSHT 1 EDHE SKO QETER MO
NI PERSHENDETJE PER NE TETOVEE <3
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

albaboss albanian

Пре 1 дан

ta qiva pidhin e nanes,si ja u ka qi skenderbeu nanen musulmanve ..en qaf ju ka pre
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

Don Bito Asani

Пре 22 сата

+albaboss albanian hahaah gabim je o shkrdhac.u ka qi nenen juve se juve u ka pas ma afer,kupton o djal i bushtres?
Преведи
Одговори
·
cleardot.gif

cleardot.gif

albaboss albanian

Пре 12 сати

pidh nane djal i bushtres je ti..ama vetem muslim ju ka pre nqaff
Преведи
Плукање меѓу албанците, првиот е христијанин и ги навредува муслиманите, другите муслимани плукаат по крстот.
Ништо нема кон македонците, барем во овие коментари....
Според вокабуларот сите се деца....[DOUBLEPOST=1392798879][/DOUBLEPOST]
За што поточно се говори во видеово?

@puno @Dardan-ia вие најдобро би знаеле за што се збори во песнава па да образложите ќе може?
До пола стигнав, националистичка песна, нема што, пее за одмазда за Гостивар, пее за подгодвеност за војна, дека не треба да има договор со вас....
Овој е ванаби репер, сите *фанови* му се нискоинтелигентни деца. Во потрага за фама пее и патриотски песни демек....

П.с. Тагот не работи.

Последно уредено:
Плукање меѓу албанците, првиот е христијанин и ги навредува муслиманите, другите муслимани плукаат по крстот.
Ништо нема кон македонците, барем во овие коментари....
Според вокабуларот сите се деца....[DOUBLEPOST=1392798879][/DOUBLEPOST]
До пола стигнав, националистичка песна, нема што, пее за одмазда за Гостивар, пее за подгодвеност за војна, дека не треба да има договор со вас....
Овој е ванаби репер, сите *фанови* му се нискоинтелигентни деца. Во потрага за фама пее и патриотски песни демек....

П.с. Тагот не работи.
Kaj vas potreben e eden takov za da se napraat incidenti.

Mi se gadi od vakvi zimi se..

Puno, Видеото има над 1 000 000 посетеност, судејќи по твоето дека се привлекуваат нискоинтелигентните, можете да си се гордеете дека имате барем пола нискоинтелигентно Косово.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom