- Член од
- 1 март 2008
- Мислења
- 1.396
- Поени од реакции
- 1.050
A vasiot mozok so sto e mien
So Domestos izgleda, zatoa sto covek sto ima cuvstvo, oset da rasuduva, toj nema da brani ubijci na nevini deca.
Ne treba da e mien mozokot, tuku treba da nemas mozok za da urlas kako od planina slezen, da pisuvas grafiti na necij grb, da kidnapiras i postavuvas bombi na nevini lica.
I da vo pravo si, nam mozebi mozokot ni e mien, ama barem go imame, za razlika od nekoi![]()
gledas kako te ignorirat ? ne ocekuvaj trezen odgovor na vakvi fakti ... a i ako voobsto odgovorat, pred da pocnam da citam sto odgovorile Albancite se napivam malku voda so sheker za da ne mi padne krvnoto oti koj znae kakvi raboti kje pisat za da opravdat ubijci, mudjahedini, dzverovi, teroristi .... t.e. nivnite borci za covekovi prava ... taka oni se borat za svote prava vo tugja drzava ... bombi vrzani za teloto na stolbovi, masakriranje, palenje zivi lugje, potpisi na telo na ziv covek i koj znae sto uste imat praveno a ne e kazano vo javnosta ... toa ne se lugje, toa e bolest. Treba da se sprece za da ne se lece ...
Toa nivnoto e isto kako sega nie da pocneme da prakjame para voeni formacii vo blagoevgrad i kustendil da ubivaat bugari oti neli da se boreme za nasta prirodna MAKEDONIJA onaka kako sto oni se borat za nivnata PRIRODNA ALBANIJA ... so ubistva i egzekucii i pocnuvanje na vojna oti neli si ja sakame pirinska makedonija.
I... sega mi opravduvaat egzekucija na mladi deca .... oni i predhodno si znaea deka kje ima krvna odmazda .... uste koga policaecot gi ubi onie oti go represiraa i mater mu ebaa na psihicko nivo, oni si kazaa OCEKUVAJTE ODMAZDA ... ali nikoj ne ocekuvase tolku bolno nesto ... 4 deca ubieni dodeka si lovat riba ... aj nivnite bea ubieni dodeka sae kurcea i pod pritisok se zakanuvaa na edno semejstvo i si dobija toa sto si baraa ..
A nivnite psihopati, nevini lugje ubija i gi branat zverovite nivni kao namesten bil slucajot