Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
A vasiot mozok so sto e mien :свиркам:
So Domestos izgleda, zatoa sto covek sto ima cuvstvo, oset da rasuduva, toj nema da brani ubijci na nevini deca.
Ne treba da e mien mozokot, tuku treba da nemas mozok za da urlas kako od planina slezen, da pisuvas grafiti na necij grb, da kidnapiras i postavuvas bombi na nevini lica.
I da vo pravo si, nam mozebi mozokot ni e mien, ama barem go imame, za razlika od nekoi :свиркам:

gledas kako te ignorirat ? ne ocekuvaj trezen odgovor na vakvi fakti ... a i ako voobsto odgovorat, pred da pocnam da citam sto odgovorile Albancite se napivam malku voda so sheker za da ne mi padne krvnoto oti koj znae kakvi raboti kje pisat za da opravdat ubijci, mudjahedini, dzverovi, teroristi .... t.e. nivnite borci za covekovi prava ... taka oni se borat za svote prava vo tugja drzava ... bombi vrzani za teloto na stolbovi, masakriranje, palenje zivi lugje, potpisi na telo na ziv covek i koj znae sto uste imat praveno a ne e kazano vo javnosta ... toa ne se lugje, toa e bolest. Treba da se sprece za da ne se lece ...
Toa nivnoto e isto kako sega nie da pocneme da prakjame para voeni formacii vo blagoevgrad i kustendil da ubivaat bugari oti neli da se boreme za nasta prirodna MAKEDONIJA onaka kako sto oni se borat za nivnata PRIRODNA ALBANIJA ... so ubistva i egzekucii i pocnuvanje na vojna oti neli si ja sakame pirinska makedonija.
I... sega mi opravduvaat egzekucija na mladi deca .... oni i predhodno si znaea deka kje ima krvna odmazda .... uste koga policaecot gi ubi onie oti go represiraa i mater mu ebaa na psihicko nivo, oni si kazaa OCEKUVAJTE ODMAZDA ... ali nikoj ne ocekuvase tolku bolno nesto ... 4 deca ubieni dodeka si lovat riba ... aj nivnite bea ubieni dodeka sae kurcea i pod pritisok se zakanuvaa na edno semejstvo i si dobija toa sto si baraa ..
A nivnite psihopati, nevini lugje ubija i gi branat zverovite nivni kao namesten bil slucajot ;) .... ne znam sto da kazam .. toa treba se da se ischiste od liceto na zemjata ..... site do eden !!! Ali ete .... ignorirat fakti, a serat za irelevantni raboti ...

не дека не пробал свинско, аманте бе со тоа, човекот 100000 пати се има изјаснето како атеист, нему вазен му албанизмот не исламот или нешто др

Во мене некој за да гледа националист треба да биде ненормален...

Зошто тогаш те нема во теми како секс и љубов,наука,мистерии,здравје,гурманско катче и остало?Не ти индицира ова дека си тежок закоравен националист кој или глуми дека не е или не е свесен за тоа?

Зошто тогаш те нема во теми како секс и љубов,наука,мистерии,здравје,гурманско катче и остало?Не ти индицира ова дека си тежок закоравен националист кој или глуми дека не е или не е свесен за тоа?

И според тоа сум националист :tapp:

И според тоа сум националист :tapp:

Си, и те како.
Во тоа нема ништо страшно, се додека не почнеш да забегуваш во ,,матни,, води, каде што твојата нација е вечито обесправена.

еве ти кажале место мене

Индицира дека не го интересираат наука и гурманско катче....

Индицира дека не го интересираат наука и гурманско катче....
Ахам,а го интересираат исклучиво теми кога треба да се девалвираат и понижуваат Македонците и македонската држава,истото важи и за Србите и Грците.Дали тоа според тебе не го прави национал-шовинист?Го читаш ли ти воопшто што пишува по темиве,мудрецу?

Љубов и секс? Тоа му е исто со научна фантастика, а пуно на Штул дипломирал филозофија.

Ахам,а го интересираат исклучиво теми кога треба да се девалвираат и понижуваат Македонците и македонската држава,истото важи и за Србите и Грците.Дали тоа според тебе не го прави национал-шовинист?Го читаш ли ти воопшто што пишува по темиве,мудрецу?

За понижување се твоите сонародници, читај ги тие под и над тебе, а јас сум овде за да ја укажувам и другата страна, која пак изгледа не ви интересира.....

Малку ми е сумливо како може да не се докаже дека овие се убијците, од МВР се убедени дека овие се вистински сторители,но се уште нема цврсти докази.. Незнам што ќе случи,но постои шанси овие да бидат ослободени за 2 години доколку до тогаш не се успее да се најдат цврсти и конечни докази дека тие се убијците..

Можеби не е тука место, но можеби е, да се запрашаме што оспоруваа и зошто се чувствуваа навредени, кога министерката излезе со соопштение дека убијците биле радикални исламисти кои се бореле на некои радикални исламистички страни? Во тесен период читаме вести како веќе тројца македонци загинаа во Сирија во таков контекст!!!!!!! Не би коментирала луда идеолошка матрица, освен тоа дека секој кој мисли дека убивајќи се стекнува со некаков рај, тогаш тој рај е пеколот, а шеф во тој рај е ЃАВОЛОТ!!!! Во тоа бидете сигурни!!!! Основниот Божји принцип го нарушуваат, а тоа е дека Бог дава живот и Он има власт да го земе! Како може да се толку ограничени, верувајќи дека еден семоќен Бог ако сака не може да одземе животи, па чека они да убиваат!! Поглупаво и нискоинтелегентно нема!!!! НИТУ ЕДЕН ШТО УБИВА, ШТО ОДЗЕМА ТУЃ ЖИВОТ НЕ МОЖЕ ДА ОЧЕКУВА ДЕКА ЌЕ ДОБИЕ НЕШТО ДОБРО, РАЈ... ИЛИ ДЕКА МУ СЛУЖИ НА БОГА!!!! Они не го познаваат Бога!!!! Страшна самоизмама!!!!

Можеби не е тука место, но можеби е, да се запрашаме што оспоруваа и зошто се чувствуваа навредени, кога министерката излезе со соопштение дека убијците биле радикални исламисти кои се бореле на некои радикални исламистички страни? Во тесен период читаме вести како веќе тројца македонци загинаа во Сирија во таков контекст!!!!!!! Не би коментирала луда идеолошка матрица, освен тоа дека секој кој мисли дека убивајќи се стекнува со некаков рај, тогаш тој рај е пеколот, а шеф во тој рај е ЃАВОЛОТ!!!! Во тоа бидете сигурни!!!! Основниот Божји принцип го нарушуваат, а тоа е дека Бог дава живот и Он има власт да го земе! Како може да се толку ограничени, верувајќи дека еден семоќен Бог ако сака не може да одземе животи, па чека они да убиваат!! Поглупаво и нискоинтелегентно нема!!!! НИТУ ЕДЕН ШТО УБИВА, ШТО ОДЗЕМА ТУЃ ЖИВОТ НЕ МОЖЕ ДА ОЧЕКУВА ДЕКА ЌЕ ДОБИЕ НЕШТО ДОБРО, РАЈ... ИЛИ ДЕКА МУ СЛУЖИ НА БОГА!!!! Они не го познаваат Бога!!!! Страшна самоизмама!!!!

Толку се развиени у мозокот, затоа...

Толку се развиени у мозокот, затоа...
леа, зар имаат мозок? ;) колку што знам за нив се користи изразот лоботомија.
а за михаила, ........ дојди на форумот за ислам и ќе видиш какви се оправданија се пишуваат за тие убиства. тоа е нивната воена доктрина, алах вака, алах онака...... а викаат вера на мирот :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom