Ѓорче 1932
тој сум...
И 1 да е, ако е без дозвола е прекршок.
Зошто јас немам пиштол дома? Или баба ми?
Не сакате соживот,затоа не чувате оружје дома.
А тие сакаат соживот,затоа и чуваат оружје дома

Логика.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И 1 да е, ако е без дозвола е прекршок.
Зошто јас немам пиштол дома? Или баба ми?
Знаеме дека ова не е мирен протест , туку мирна провокација ... Протестирате за што , зашто чувале оружје по дома за заштита од ШТО ? ПОЛИЦИЈА ; МАКЕДОНИЦИ ШТО АЈДЕ ОДГОВОРИ !!!!Не би требало, мирен протест би требало да биде.
Да, и вие скандиравте пред 3 недели. Ако не се дозволи и ние да скандираме, ќе се жалиме во ЕУ и НАТО :/
Токму поради болдот ќе биде протестот, некој се осмелува без никакви докази да се обрати према некој друг како убиец, само затоашто така му велат од партијата.
Да пер.
Јас ќе присуствувам на утрешниот протест, а ги повикувам и сите Македонци кои не веруваат уапсените да се вистинските сторители врз основ на доказите кои ги прикажа МВР како на пример: оружјето што е најдено во акцијата не било искористено за убиството на петте души, 13 од 20те уапсени во акцијата "Монструм" веќе се ослободени... да присуствуваат на протестот. Утре кај вас ќе влезат, и вас ќе ве уапсат за џабе. После може ќе ви се извинат, не се знае.
Пронајденото оружје кај уапсените НЕ било искористено во убиството. Според изјава на министерката.А какви докази имаш ти што мислиш дека од овие што се осомничени никој не е сторителот? Почекајте малце уште не ги видовте доказите или тоа не ве интересира?
баш ќе гледам на ТВ колку полиција ќе ве чуваНе би требало, мирен протест би требало да биде.
Да, и вие скандиравте пред 3 недели. Ако не се дозволи и ние да скандираме, ќе се жалиме во ЕУ и НАТО :/
Токму поради болдот ќе биде протестот, некој се осмелува без никакви докази да се обрати према некој друг како убиец, само затоашто така му велат од партијата.
Да пер.
Не би требало, мирен протест би требало да биде.
Да пер.
И ја истото се прашувам цело време...Хахаха Аљбанциве се поим за интелегенција. Може некој да ме просветли зашто по ѓаволите ќе протестирате коа има докази против уапсените?
...партијата..види кој ти кажува за партии еј, човекот што е решен да ги брани убијците само тоа што биле албанци.Токму поради болдот ќе биде протестот, некој се осмелува без никакви докази да се обрати према некој друг како убиец, само затоашто така му велат од партијата.
.
они биле не праведно приведени...па мислам хелоо! кој нормален ти доаѓа да те апси во 5 сабајле? уште оџата не пеел...а знаеш може и затоа ги држеле дома до 7 саатот...да испее оџата па да отидатИ ја истото се прашувам цело време...
Да, да, поверојатно е дека се невини зошто имале „само“ оружје „за свадби и прослави“, а не истото оружје со кое се егзекутирани децата.Јас ќе присуствувам на утрешниот протест, а ги повикувам и сите Македонци кои не веруваат уапсените да се вистинските сторители врз основ на доказите кои ги прикажа МВР како на пример: оружјето што е најдено во акцијата не било искористено за убиството на петте души, 13 од 20те уапсени во акцијата "Монструм" веќе се ослободени... да присуствуваат на протестот. Утре кај вас ќе влезат, и вас ќе ве уапсат за џабе. После може ќе ви се извинат, не се знае.
. Утре кај вас ќе влезат, и вас ќе ве уапсат за џабе. После може ќе ви се извинат, не се знае.
Пронајденото оружје кај уапсените НЕ било искористено во убиството. Според изјава на министерката.
13 од 20 уапсени се ослободени безусловно - за 3 се поднесени пријави за тероризам (ќе видиме со кои докази МВР ќе го одбрани нивното обвинение) и за 4 се поднесени пријави за поседување на огнено оружје. За последниве ич не ми чуе, не ги зимам во предвид никако.