Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne mozes da resis problem so istoto nivo na svesta i istiot pristap kako sto e sozdaden problemotУтреденета мојот син ќе биде упукан и ваша ќерка силувана. Ова е крај, се прелеа чашата.
А, ти си пацифист? Пацифистите се многу погодни за муабет на вакви теми. Јас сум националистка, понекогаш екстремна, во вакви случаи. Ова воопшто не е наивен проблем кој би можел прагматски да се реши. Прагматски се постапува пред нештото да се случи, а не откако ќе се случи. Во изминатиов период имавме многу срање случаи кои не требаше да ни се случат, ама ете ни се случија. Сега нема место за „пацифистите“ кои повикуваат на мирни решенија. Мирни решенија се преземаат само во мирни времиња.
Знаеш зошто ги напаѓам форумскиве пацифисти? Не знаат што се! Кажуваат мислења со кои покажуваат дека се (анти) милитаристи, а не пацифисти. Не се против воен одговор од цивилно население, туку од државните вооружени сили или обратно. Значи во зависност од ситуацијата не/одобруваат акција.
Еве прашање до тебе, ако ова му се случеше на некој кој ти е драг ќе инсистираше се` да се реши по мирен пат
Што е работава? Не разбирамЦркнете сви по ред цела влада да скинете. Да се серем на ебаната членска од 2005та што ја имам, мојот глас не го добивате веќе. Удрете по нас пак, ако не можете на Албанците удрете трпи македонче додек не пукне наеднш.
Па не сме пробале, досега пробувавме на мирен начин со простување и очигледно е дека тој начин не иде, сега е на ред да ја испробаме другата страница.Ne mozes da resis problem so istoto nivo na svesta i istiot pristap kako sto e sozdaden problemot![]()
Ги истепала полицијата Радишанци.Што е работава? Не разбирам
Да им вратиме со љубов.Problem ne se resava so istoto nivo na svesta i istiot pristap kako sto e sozdaden problemot
Сериозен си за ова ?Па не сме пробале, досега пробувавме на мирен начин со простување и очигледно е дека тој начин не иде, сега е на ред да ја испробаме другата страница.
--- надополнето: 13 април 2012 во 18:13 ---
Ги истепала полицијата Радишанци.
Нормално.Ги истепала полицијата Радишанци.
Па почна и кајгана форумов да кочи заради темава, изгледа сите онлајн членови се уклучени на темава или ја надгледуваатПадна сајтот на канал5![]()
Ако е веќе почнато што бараш на форум?Почнато е тоа гнидо, почнато е.... А ти каде ќе одиш кога ќе дојдат по тебе тие што ги браниш.....