M
Moon Child
Гостин
Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.Јас не прочитав такво нешто, Авганистан и Пакистан се спомнати само во контекст дека убијците имале воено искуство таму.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.Јас не прочитав такво нешто, Авганистан и Пакистан се спомнати само во контекст дека убијците имале воено искуство таму.
Ти оправдуваш ли радикален исламизам-чисто ме интересира.
И да речеме,ако еден ден те соберат твојте браќа со бради да се тепаш за исламот,ќе земеш ли пушка?
можи снимале сунетиВиди го видеото,има камери и мемориски картички запленето..Сигурно не снимале роденден..
Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.
Па тоа е намерно, во Арачиново, како што сите знаеме, живеат 99% Палестинци/Авганистанци.Па да и затоа прашав, некако нејасно беше образложено.
Демек убијците биле Авганистанци и Пакистанци?
можи снимале сунети
Јас мислам дека се православни Македонци со исламска религија...Демек убијците биле Авганистанци и Пакистанци?
За 900 денари претепале некого во Штип.За 1000 денари у Гостивар или Тетово претепале Албанка-келнерка.
Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.Беше спомнато дека убијците војувале на страната на радикалните исламисти/талибанци/Алкаеда во Авганистан и Пакистан,ама се со овдешно потекло.
А, зошто тогаш Албанки од христијанска вероисповед коишто неможат да најдат маж Албанец христијанин одат во македонски и српски села да се мажат?Зошто не одат да се мажат за Албанци муслимани. а?Зошто Албанки муслиманки од Косово и Македонија не одат во Албанија да се мажат за Албанци христијани?Ниедна албанска муслиманска фамилија нема да даде ќерка на Албанец христијанин и обратно.Видовме како заврши таа Албанка муслиманка од Македонија којашто беше убиена од својот татко, затоа што дознал дека ќе се мажи за Албанец католик во Швајцарија.Ја застрела и неа и мајка и.Слажем се да су исламски Албанци најагресивнији...али пројекат Велике Албаније није исламски пројекат, већ национални албански.
Ако Албанци не воле Македонце и Србе због вере...како онда трпе православне и католичке Албанце?
Међу Албанцима никад није било верских сукоба.
Зато тврдим да је албански екстремизам национални.
Ете така.
Користат што европа е во економска криза и целиот фокус е оттргнат од тоа, треба у секоја земја по еден Брејвик да ги разбуди од сонот и да почнат секаде вакви акции.