Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Колку пати треба да ви се каже дека полицијата има наредба да не удира и тепа врз нив, а не дека им се плашат или било што. Со два пендрака сите ќе избегаат до Призрен со трчање. Не ја мешајте полицијата, туку тие што даваат наредба од горе и ЕУ. Сигурно владата добила наредба и од ЕУ да не реагира за да се издуваат овие инцест гнидиве.

Поентата е што постигнаа Шпонциве со протестиве? Ништо, пак тие осудените ќе бидат ебени анално во затвор, ќе си лежат таму доживотно, се ќе се смири за 2-3 дена и тоа е.

Од друга страна владата доби нова инвестиција од камења со што може да го доврши Скопје 2014, а дел од некои камења можат да бидат изложени како експонати во знак на благодарност до џамијата и нивното залагање за евро интреграциите во Македонија и нашата успешна мулти етничка приказна.

Колку пати треба да ви се каже дека полицијата има наредба да не удира и тепа врз нив, а не дека им се плашат или било што. Со два пендрака сите ќе избегаат до Призрен со трчање. Не ја мешајте полицијата, туку тие што даваат наредба од горе и ЕУ. Сигурно владата добила наредба и од ЕУ да не реагира за да се издуваат овие инцест гнидиве.

Поентата е што постигнаа Шпонциве со протестиве? Ништо, пак тие осудените ќе бидат ебени анално во затвор, ќе си лежат таму доживотно, се ќе се смири за 2-3 дена и тоа е.

Од друга страна владата доби нова инвестиција од камења со што може да го доврши Скопје 2014, а дел од некои камења можат да бидат изложени како експонати во знак на благодарност до џамијата и нивното залагање за евро интреграциите во Македонија и нашата успешна мулти етничка приказна.
EU i iluminatite toa naredba dale.

...

Од друга страна владата доби уште една алатка за манипулирање на јавноста(македонците): невработеноста се зголемува, државата се задолжува, се поскапува, судовите се контролирани, новинарството, синдикатите.... Но сето тоа треба не е приоритентно за граѓаните, кога имаме малцинство кое не е сака, сака да не убие, да не коле, да не кине...

Значи Дарди, светот виде дека Македонија има проблем со албанскиот радикален исламизам и џихадизам. Убава реклама си правите.

Полицијата влегува во домови на криминалци или осомничени за криминал без разлика на етнос и вера, без разлика дали се албанци, талибанци, пакистанци, саудијци, чеченци итн.
Светот ќе види тоа што САД ќе им сервира, радикалниот ислам е пронајдок и алатка на САД, но има случаеви на квази власти кои копираат туѓи тактики. Но уверен сум дека скапо тоа ќе ги чини, а се плашам обичниот граѓанин ќе го јаде најдебелото.

Геноцид=Единствено решение
Некој ме праша погоре како сум поразличен од нив бидејки барам геноцид.Јас не сум инцесоидно смрдливо ѓубре кое брани монструми,дипломата ја имам добиено на Унивирзитетот Св Кирил и Методиј а не на смрдениот тетовски унивирзитет каде дегенерици предаваат,дегенерици студираат.Јас не се однесувам како ментален мајмун кога ќе се качам во автобус.Не верувам дека смрдениот педофил и цицац на јазици и стапови е совршен човек кој треба да ми биде пример.Не живеам од продавање дрога или пак некој мој роднина така заработува за живот.Знам повеќе јазици додека смрденото инцесидно ментално племе неможе да го научи ни јазикот на државата во која живее.

ЈАС СЕ РАЗЛИКУВАМ ОД НИВ ВО ТОА ШТО ОПШТЕСТВОТО НЕ Е ПРИНУДЕНО ДА БАРА ЛЕК/ГЕНОЦИД ЗА МЕНЕ.

Последно уредено:
@puno, what a load of bullshit. Никој не почна света војна против муслиманите. Имаше обвинување дека неколку радикални исламисти убиле 5 деца. Двајцата главни осомничени не кријат дека се следбеници на радикалниот ислам. Не знам што не е јасно, ти прв пат слушаш радикални исламисти да убијат невини луѓе поради нивната кауза? Не беше ти обвинет дека си ги убил, нити ДУИ, ниту Разбуди Се... ни еден ебан албански фактор не беше обвинет за ништо. Само една група од неколку луѓе. Да имавме малку доблест ќе се дистанциравте од нив, наместо тоа вие ги поддржавте, веднаш откако беа уапсени. Значи веднаш.

Така да ок, тука може да спинуваме колку сакаме. Реалноста е таа. И ти овде час се дистанцираш од нив, час ги оправдуваш дека биле предизвикани од власта, се граделе цркви и крстови, па дечките се подналутиле нешто, труч труч, зев зев :sleep:...

Дај не не' онади молим те :)
Света требаше во наводници да виде, техничка грешка.

Сум слушал дека убиле невни, но никогаш не се криеле, или го снимиле самиот акт, или се фалиле за тоа.

Не е подржување тоа што граѓаните немаат доверба кај институциите, тоа вие го мешате.
Протестот не беше насочен кон македонецот, туку кон институциите, не е исто нели? Но за вас тоа е сеедно, не ве обвинувам, власта има потреба и самите македонски граѓани да бидаат вклучени во *конфликтов*, има потреба ова да биде конфликт меѓу две народи, повеќе од очугледно е дека сте и сме манипулирани.
Од овие институциите и самите македонци патат. Државата не е народот, во никој случај кај нашава држава, одамна не ги застапуваат интересите на граѓаните...

Има доста судски пресуди кои се повеќе од сомнителни, Сопот(наводни албанци минирале пат кога загинаа НАТО војнци), поставената бомба во Куманово до гимназијата(немаше жртви, но осудени беа двајца а тие никогаш претходно не се знаеле, највероватно едниот од двајцата е сторителот, тој самиот тврдел дека првпат во затвор го запознав наводно мојот колега терорист), неодамна кога им ја отфрлија тужбата на новинарите, демек ги отфлиле од парламент за да ги заштитат... не ми текнуваат повеќе случаеви...
Евидентно е дека некој диктира со судството, тоа е first state problem, а не дали полицијата тепа повеќе македонци отколку албанци кај сепарирани протести...

Случајот монструм или е местенка, или некој со сета сила се обидува тоа да го претстави како такво. Во двете случаеви еден е осомничениот и МОРА ДА СЕ КАЗНУВА.

А протестов за да биде успешен требаше по секој цена да биде мирен, вака се губи смислата, пак власта победува. Сепак, секогаш протестите без организатор се сомнителни.

Сум слушал дека убиле невни, но никогаш не се криеле, или го снимиле самиот акт, или се фалиле за тоа.

Не е подржување тоа што граѓаните немаат доверба кај институциите, тоа вие го мешате.
Протестот не беше насочен кон македонецот, туку кон институциите, не е исто нели? Но за вас тоа е сеедно, не ве обвинувам, власта има потреба и самите македонски граѓани да бидаат вклучени во *конфликтов*, има потреба ова да биде конфликт меѓу две народи, повеќе од очугледно е дека сте и сме манипулирани.
Од овие институциите и самите македонци патат. Државата не е народот, во никој случај кај нашава држава, одамна не ги застапуваат интересите на граѓаните...

Има доста судски пресуди кои се повеќе од сомнителни, Сопот(наводни албанци минирале пат кога загинаа НАТО војнци), поставената бомба во Куманово до гимназијата(немаше жртви, но осудени беа двајца а тие никогаш претходно не се знаеле, највероватно едниот од двајцата е сторителот, тој самиот тврдел дека првпат во затвор го запознав наводно мојот колега терорист), неодамна кога им ја отфрлија тужбата на новинарите, демек ги отфлиле од парламент за да ги заштитат... не ми текнуваат повеќе случаеви...
Евидентно е дека некој диктира со судството, тоа е first state problem, а не дали полицијата тепа повеќе македонци отколку албанци кај сепарирани протести...

Случајот монструм или е местенка, или некој со сета сила се обидува тоа да го претстави како такво. Во двете случаеви еден е осомничениот и МОРА ДА СЕ КАЗНУВА.

А протестов за да биде успешен требаше по секој цена да биде мирен, вака се губи смислата, пак власта победува. Сепак, секогаш протестите без организатор се сомнителни.

Во право си за некои работи но како прво ова денеска не беше протест туку уште од старт демонстрантите биле насилни и не дошле со цел да протестираат поради нешто туку со цел да направат што е можно повеќе штета која пак треба да ја платат граѓаните со пари од своите џебови за санација на сето тоа, замисли ако полицијата дозволила протестантите да отидат накај влада или пак да се задржат во реонот кај судовите замисли која материјална штета ќе ја направиле а сите тие санации на штети од наш џеб ќе ги плаќаме ние граѓаните !
Сообраќајни знаци, излози, оштетени полициски возила, повредени полицајци, потрошен материјал за разбивање на разгневената толпа, уништени контејнери, автобуски станици и.т.н. сето ова чини пари за санација, пари од нашите џебови ... а плус и стравот и стресот кај граѓаните поради неколку часовниот застој и голем сообраќаен метеж низ градов, да не зборам за силните детонации кои се слушаа на неколку километри далечина од таму !

Геноцид=Единствено решение

Шипптарската стока пробува да го претстави "култот на лајна" наречен ислам во подобро светло.Американците не ја напишаа прљавата книга куран нити пак педофилот мохамед е нивна измислица.
Проблемот е во Американските политичари исто како и во Македонските на кои на прво место им се нивните интереси а потоа народот, па ги заразија нашиве земји со небањато ѓубре, нооооооо,не го измислија ѓубрето туку му ги отворија вратите на нашиве земји.
Како Ердоган кога самиот си кажа дека бил навреден кога луѓето зборувале за "moderate muslims".Ислам е ислам во негови зборови и не треба да го делиме на радикалиен и умерен бидејки само еден ислам има кој потекнува од куранот.

Некој погоре ме праша како дали само зборам на празно или геноцид е можен.Без разлика дали јас сакам тоа да се случи{ А сакам искрено} ако го следите бесот на народот во Европа, и ги следите политичките сили кои стануваат се посилни во Европа,не е битно јас што сакам или колку на некој му се гади од помислата на геноцид,битно е што ќе случи.
Они е се извршители на нивниот геноцид бидејки они успеаа да створат омраза кон нив и во најмирните луѓе на кои не им паднало некогаш на памет да се замараат за вакви работи.Кога ќе зоврие незмам дали ќе стигне и до сите арапски земји{војната е непредвидлива} ама знам дека крвта на смрдениве кои се опколени од Македонци,Срби,Црногорци,Хрвати,Грци,Бугари , и на оние кои се наоѓаат во Европските земји ке се лее како река.Толку непријателство мегу нас балканските народи ама види што не зближува.Точно е дека луѓето во несреќа се наоѓаат себеси.

Во врска со тоа како ние се разликуваме од нив,јас се разликувам од нив такашто го почитувам животот на сите живи суштества на светот.Од луѓе,разни раси,животни,бубачки,вие додајте нешто друго,како веган го почитувам секој живот.Не личи ова на расист многу,нели.

Но знам болест и ѓубре кога ке го видам.Знам дека ако не го убиеш ракот он ке те убие тебе.Не ја одбравме ние оваа војна и кога не би била оваква ситоацијата, би се занимавал со многу покорисни работи за себеси, но во овој момент,најкорисното нешто што може да го направиме за следните поколенија е да им овозможиме живот без вирус.

Ова не е фиткивна измислена лудост на болни умови од втората светскса војна кои сонувале за бела или црна раса,за надмоќ на нивната нација и сл.
Смрдени илјадници во одбрана на монструми,ментално однесување,криминал,2001,милион други работи.
Ова е преживување.

Последно уредено:
Крајно време е да се појават неколку „нови“ ГЕМИЏИИ - еднаш мора да се стави крај на ова,што побрзо-тоа подобро.
Еве ти например, и онака нема на никого да му недостасуваш.
Па шо му ебеш матер напраи еден БУУУУУУУУМ

Oдлично, уште еден класичен пример за тоа кој е граѓанин од прв ред, кој од втор, трет, четврт ... во Македонија, онаа патриотската, вековната, со едно единствено име, земја полна со патриоти и пар пастири, ој, имаат наредба да не ги млатат, абе ене кај беше Ѓорче, направете ја само споредбата, повлечете ја паралелата, ама не е прв пат, нема ни да е последен пат, не ја читам темава зашто знам буквално од збор до збор како се одвива начинот на дискутирање и која е содржината во постовите, видено по 100 пати, истата досадна форумска песна.

Уште па и 6 уапсени, хаха, вооууув, хел оф а џаб МВР, дајте им ордени за храброст, абе само од видеава 50 души требаше да бидат стрпани ко куче скитник у комбе, значи 50 комада што комотно можеа да ги фатат и ајт на млатење у станица, јетрата преку посер да им ја извадат.

Ако ни е, во гени ни е да молчиме и да чекаме ако треба 200 години па нештата сами по себе да почнат да се менуваат, со надеж дека тоа ќе оди кон подобро, срамота од народ сме, и држава, нема многу места на планетава каде поминува вакво ебење во здрав мозок. Ваков луксуз човече да имаш, абе идам вадам членска од дуи жими све, кој кур, дома ќе седам, ќе лапам минимум 25к месечно, ќе идам ќе се исфурам ќе искршам пола град чисто да извадам нервоза од себе па 2 месеци да сум раат, ме уапсат ме уапсат јебига се дешава некад од МВР да згрешат али ете ќе има веднаш некој да реагира за да ми се извадат лисиците, ми чуе ... кој е ко нив :), свака час што би рекол Панчев, џабе хејтот џабе плукањето, како си ја наредија :cuc:, и тоа пази ја основава за протестов. :vozbud:

over and out од темава, шкипи етнике for the win.

Нјбоље е тоа што ни скинаа деца за Велигден, им се дигнаа курињата, и сеа плус не дупат у здрав мозок.

Во право си за некои работи но како прво ова денеска не беше протест туку уште од старт демонстрантите биле насилни и не дошле со цел да протестираат поради нешто туку со цел да направат што е можно повеќе штета која пак треба да ја платат граѓаните со пари од своите џебови за санација на сето тоа, замисли ако полицијата дозволила протестантите да отидат накај влада или пак да се задржат во реонот кај судовите замисли која материјална штета ќе ја направиле а сите тие санации на штети од наш џеб ќе ги плаќаме ние граѓаните !
Сообраќајни знаци, излози, оштетени полициски возила, повредени полицајци, потрошен материјал за разбивање на разгневената толпа, уништени контејнери, автобуски станици и.т.н. сето ова чини пари за санација, пари од нашите џебови ... а плус и стравот и стресот кај граѓаните поради неколку часовниот застој и голем сообраќаен метеж низ градов, да не зборам за силните детонации кои се слушаа на неколку километри далечина од таму !
Пиратик, се сложувам, ако требаше да има протест, истиот мораше да биде мирен по секоја цена, само како таков би имал позитивен ефект, вака се излегува од контрола, вака победува хаосот.

Ќе ја почитуваш одлуката на судот ако сите докази се изложени во јавност и покажуваат дека твоите инцестоидни козоебачки орковски браќа го сториле тоа?

Уште нешто-дали си свесен дека истите твои инцестоидни козоебачки орковски браќа уште повеќе се закопуваат кога онлајн повторуваат како нам ни требаат уште Смилковски езера? Дали си свесен дека твоите инцестоидни козебачки орковски браќа величаат убијци на деца и сметаат дека ништо не им можеме бидејчи Америка им штити грб? А сега губи се, инцестуозно дивјачко козоебачки орку.[DOUBLEPOST=1404503555][/DOUBLEPOST]
Пиратик, се сложувам, ако требаше да има протест, истиот мораше да биде мирен по секоја цена, само како таков би имал позитивен ефект, вака се излегува од контрола, вака победува хаосот.

Вие не знаете за ред, јебига, племенското секогаш ве држи во состојба која не еволуирала подалеку од амеба.

Oдлично, уште еден класичен пример за тоа кој е граѓанин од прв ред, кој од втор, трет, четврт ... во Македонија, онаа патриотската, вековната, со едно единствено име, земја полна со патриоти и пар пастири, ој, имаат наредба да не ги млатат, абе ене кај беше Ѓорче, направете ја само споредбата, повлечете ја паралелата, ама не е прв пат, нема ни да е последен пат, не ја читам темава зашто знам буквално од збор до збор како се одвива начинот на дискутирање и која е содржината во постовите, видено по 100 пати, истата досадна форумска песна.

Уште па и 6 уапсени, хаха, вооууув, хел оф а џаб МВР, дајте им ордени за храброст, абе само од видеава 50 души требаше да бидат стрпани ко куче скитник у комбе, значи 50 комада што комотно можеа да ги фатат и ајт на млатење у станица, јетрата преку посер да им ја извадат.

Ако ни е, во гени ни е да молчиме и да чекаме ако треба 200 години па нештата сами по себе да почнат да се менуваат, со надеж дека тоа ќе оди кон подобро, срамота од народ сме, и држава, нема многу места на планетава каде поминува вакво ебење во здрав мозок. Ваков луксуз човече да имаш, абе идам вадам членска од дуи жими све, кој кур, дома ќе седам, ќе лапам минимум 25к месечно, ќе идам ќе се исфурам ќе искршам пола град чисто да извадам нервоза од себе па 2 месеци да сум раат, ме уапсат ме уапсат јебига се дешава некад од МВР да згрешат али ете ќе има веднаш некој да реагира за да ми се извадат лисиците, ми чуе ... кој е ко нив :), свака час што би рекол Панчев, џабе хејтот џабе плукањето, како си ја наредија :cuc:, и тоа пази ја основава за протестов. :vozbud:

over and out од темава, шкипи етнике for the win.

Абе само спореди ги случаите.

Ние во Ѓорче, преку сила 300 души а на нас 700 души полиција која незнаеше како да удри веќе, и пак се справивме со нив како така и го истеравме шиптарското ѓубре од Ѓорче.Излезени да протестираме за убиено наше дете.

Смреденото шипптарско ѓубре,излезено да протестира во илјадници и на нив една полициска единица на која и имаат кажана да гледа што прави и пак како посрани се враќаа.Нешто што може штета да направат во близина,да запалат и бегај.Што не пробаа како ние во Грчец,они во Ајродром да влезат,ене го го каде е до суд.

Проблемот е во себичноста на македонскиот народ кој не излегува во илјадници.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom