- Член од
- 3 март 2008
- Мислења
- 831
- Поени од реакции
- 31
Абе ја нигде не прочитав дека кафе пиел.
наградно прашане?
Што ни пиел претседнико?:wink:
Gledaj Ekskluziv na A1 , so onoj surat od voditel koj go imaat, so lici na frankestajn...:pos2::pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе ја нигде не прочитав дека кафе пиел.
наградно прашане?
Што ни пиел претседнико?:wink:
Фалела уште маца да се појави и да му побара CD да и потпише, па он да одбиел и на крај наслов на вест ќе имавме "БРАНКО НЕ Е КО ЛАМБЕ"![]()
Gledaj Ekskluziv na A1 , so onoj surat od voditel koj go imaat, so lici na frankestajn...:pos2::pos2:
Toa shto go narekuvash drzhava,policija vojska i slichno zablagodarimu se na Branko.Da ne ja definirashe teritorijata na Makedonija so vlezot vo ON dosega kje bevme kako Abhazija ili Juzhna Osetija t.e. nedefinirana teritorija.
КАНТА.
dpBne-ovski cirkuz,zoshto Branko izbegnal kamera vo kafikj... bog da chuva i da brani shto se ne kje prochita chovek.
Blic prashanje :
Kakva vrska ima emisijata Ekskluziv so Politika?
И јас сум ЗА Бране во КАНТА!
Ti pak da go branish Grujo i da glumish nezavisen tuka na forumov ....![]()
Е тоа да го видиш кога треба ќе го бранам, а кога не нема, проблемот е што Бране не успеа ни една одбрана од мене да добие. А што е проблемот твој? Со Зевсус се дружите заради блискоста до Бране па ти него го браниш нели.:uvo:
Сакаат од Македонија да направат големо,ама ептен големо “Биг Брадерс шоу“,камери на секој чекор,во болници,чекални,ресторани,јавни клозети(среќа што ги нема многу).Абе лудница!Овие од А1 најдобро е на чичо Штерјо да му се обратат,тој сигурно ќе им даде интервју како што им треба.:pos2:
Сакаме уште еден ваков? Пардон, еден бетер како јаничарот Кенеф, овај Керим?
Шампион.Кој к....бе овде барате, што вас..п...ви материна ве интересира што кој к.. ја овде праам, ај одите у красни к...ц да не ве видам овде ..ГИТЛА !!!![]()