Марлон Бранко ја одбегна камерата на А1

Фалела уште маца да се појави и да му побара CD да и потпише, па он да одбиел и на крај наслов на вест ќе имавме "БРАНКО НЕ Е КО ЛАМБЕ" :icon_lol:

dpBne-ovski cirkuz,zoshto Branko izbegnal kamera vo kafikj... bog da chuva i da brani shto se ne kje prochita chovek.

Gledaj Ekskluziv na A1 , so onoj surat od voditel koj go imaat, so lici na frankestajn...:pos2::pos2:

Blic prashanje :

Kakva vrska ima emisijata Ekskluziv so Politika?

Toa shto go narekuvash drzhava,policija vojska i slichno zablagodarimu se na Branko.Da ne ja definirashe teritorijata na Makedonija so vlezot vo ON dosega kje bevme kako Abhazija ili Juzhna Osetija t.e. nedefinirana teritorija.

Негативностите и неправдите што и ги направи на Македонија,а и на народот во неа(вклучително и тебе,потенцирам)не може да го оправда со ниедно дело,без разлика колку истото е позитивно.

Во еден мој пост кажав дека политичарите се чиста психологија:кога слепо му веруваш на некого,секоја негова позитивна постапка ќе ја надценуваш,но секоја негова негативна постапка ќе ја занемаруваш-Механизам на ,,ореолот,,

Ти го правиш токму гореспоменатото,што човек не може,а да не помисли дека не си ја користиш главата како што треба.

А,што се однесува до мене во однос на Б.Црвенковски-одамна требаше да го најде истото што и Николае Чаушеску во 1989г.

kako be nema pa ekskluziv gi otkupi pravata da vrsi direkten prenos od izbirackite mesta

dpBne-ovski cirkuz,zoshto Branko izbegnal kamera vo kafikj... bog da chuva i da brani shto se ne kje prochita chovek.

Blic prashanje :

Kakva vrska ima emisijata Ekskluziv so Politika?

Pa najverojatno ekipata na Ekskluziv na A1 se setase po kafulinja vo Sabota poladne, sigurno redakcijata na a1 vesti ne bese taa, koja ja barase glavnata vest na denot, "koj pie kafe i so kogo"

Шо е финтава....бил да му гледа некој на кафе, пиел кафе за трезнење, кафе-муабет уз 6-7 цигари,а,а а,а со кој бил на кафе а? турско или какво пиел???? го платил или го частеле???? да не претекло кафето дур се варело???/

јес да бранко ич не го сакам ..ама темава старно нема везе......или пак има везе...тревога за чувашите бранкови ))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ti pak da go branish Grujo i da glumish nezavisen tuka na forumov ....:tapp:

Е тоа да го видиш кога треба ќе го бранам, а кога не нема, проблемот е што Бране не успеа ни една одбрана од мене да добие. А што е проблемот твој? Со Зевсус се дружите заради блискоста до Бране па ти него го браниш нели.:uvo:

Е тоа да го видиш кога треба ќе го бранам, а кога не нема, проблемот е што Бране не успеа ни една одбрана од мене да добие. А што е проблемот твој? Со Зевсус се дружите заради блискоста до Бране па ти него го браниш нели.:uvo:

Kolku shto znam vikashe deka si bil nekoj od Dostoinstvo, sho praime?Ve izvisi Grujo...prava ASH baranja ASH,i shto sega? Grujo patriot Branko predavnik.Ejdi "Makedonec" eden,so koe lice plukash po Branko,se ova shto go narekuvash Makedonija e vo ogromen del negova zasluga,eden den kje prifatish koga togash... se svestuva narodot...se pomalku ste.Ama pak od druga strana arno vi naprai na toa Branitelite koga ne znaevte da mu svirnete nekoj kurshum vchelo za ona shto go naprai so DUI vo soobranie.Da beshe SDSM dosega 10 pati kje go reketiraa sobranieto.Epa trpete togash na zdravje brichenje na suvo.

Сакаат од Македонија да направат големо,ама ептен големо “Биг Брадерс шоу“,камери на секој чекор,во болници,чекални,ресторани,јавни клозети(среќа што ги нема многу).Абе лудница!Овие од А1 најдобро е на чичо Штерјо да му се обратат,тој сигурно ќе им даде интервју како што им треба.:pos2:

Кој к....бе овде барате, што вас..п...ви материна ве интересира што кој к.. ја овде праам, ај одите у красни к...ц да не ве видам овде ..ГИТЛА !!! :)

Сакаме уште еден ваков? Пардон, еден бетер како јаничарот Кенеф, овај Керим?

ВТФ?????
Предвидувачи на иднината?

Пиел големо макијато, а потоа нарачал и топло чоколадо.

Ебаве, да не му е забрането да пие кафе ?

Ако неќел да даде интервју, нема да даде, кој к*р.

Кој к....бе овде барате, што вас..п...ви материна ве интересира што кој к.. ја овде праам, ај одите у красни к...ц да не ве видам овде ..ГИТЛА !!! :)
Шампион.
:toe:
И онака на овој народ овде не се исплати било што да му објаснуваш.
То не `кужи`.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom