Марко Павлов!

• Креатор на темата Креатор на темата Harry Potter
  • Време на започнување Време на започнување
Абе може и да не е кузне што добар, ама сигурно е боље од некои фрикови кои ни играат у средина а не можат ни у своите (слаби)клубови да играат...Ај дај боже да го видиме малиов на дело со естонија...:helou:

Пратив е - маил и јас, па да се надеваме на најдобар исход.

Ова им го пратив.. ако е ова мејл fsm@fsm.org.mk
ме збуни дека фсм... а не ффм
сојуз и федерација :)

тој им е уште од времетоа коа беа ФСМ, ги мрзи да го сменат а и чисто се сомневам дека редовно го отвараат.

Каква ретарда треба да си покрај своите корени чисто македонски, да го одбереш Исланд покрај Македонија?Во што се тие подобри во фудбал од нас?Дечково ќе прави огромна грешка ако игра за Исланд.Македонија е местото за него.

Едит: Грешка.Не прочитав.Мајка му била Србинка, не бил чист Македонец.Ама тој вели дека најмногу сака да игра за Македонија.Е па нека мрднат флегмите наши, нека му дадат пасош кој потполно го заслужува.

Ке го испуштат и овој играч пизда им материна...а нема да биде ни прв ни последен талент што го испуштиле...Им вели детето дека сака да игра за Македонија а тие уште ништо...што треба да земе тој да ги спреми документите ли?

Pa mislam deka so Marko Pavlov ke bide poednostavno, zatoa sto toj ima golema zelba da zaigra za MK. So Slavkovski bese golema zaebancija zaradi toa sto toj se dvoumese i na kraj iskoci deka nema zelba da igra za nas. Ne se tolku nasite krivi, sve napravija i za Slavkovski ama ako nesaka nemozes so sila da go teras.

Славковски треба да им биде за пример...Насетивте талент?Прати тројца-четворица ФФМовци, нека му достават понуда, дека сакаат да го видат во националниот тим, да заигра под бајракот наш, мирно, достоинствено..Ако доволно ја сака својата татковина, верувајте дека ништо друго не е потребно!Ако си ја сака Македонија, со едно велење ќе заигра за нашата Репрезентација..Играчи коишто играат за да земаат пари во Националниот тим, мислам дека не треба да има место за такви..Не треба и како со Славковски,дури и Премиерите се заангажираа да го молат лингурот,му дадоа значење како некој Роналдо да е, и тој не изигра на смешен и подол начин..Ќе му се врати тоа како бумеранг..Мора да се инвестира во младината, пошто има доста многу талентирани деца што везат со топката, ама немаат услови..Затоа треба поголемо ангажирање..Верувам дека ова е златен фудбалски рудник со многу неископана руда..

Едит: Грешка.Не прочитав.Мајка му била Србинка, не бил чист Македонец.Ама тој вели дека најмногу сака да игра за Македонија.Е па нека мрднат флегмите наши, нека му дадат пасош кој потполно го заслужува.

Со самио факт шо е роден во Скопје, односно Македонија би требало да добие пасош.:toe:

i jas prativ :) pa da se nadevame deka naskoro ke go videme so nacionalniot dres .

pozZ

"Прво сакам да кажам дека иако имам исландски пасош и мајка Србинка, јас се чувствувам како Македонец. Сакам да играм за Македонија и подготвен сум да го облечам македонскиот дрес. Бидејќи сум роден во Скопје, мислам и дека ми следува македонски пасош.Пред се, предизвик ќе ми биде да играм против Исланд во квалификациите. Ако Катанец ме повика, веднаш стигнувам. Искрено, посакувам тоа да се случи што е можно побргу. Убеден сум дека во средниот ред можам доста да помогнам." -Изјава на Марко.

Инаку си Исланд играме на 15.10.2008. Марко не доби повик за дуелите со Шкотска и Холандија...па се надеваме дека катанец ке го повика за со Исланд, како што самиот Марко посакува.

Леле ако го испуштиме и овај талент самиот кажува дека сака да игра за Македонија и овие не го викаат мора за со Исланд да го повикаат.

Не би требало да го испуштиме,дечкото е многу талентиран според тоа што гледав некои видео материали...

Доби повик и ќе игра на натпреварот со Грција инаку предходно не беше повикуван браво за идејава што ви текна со праќање мејлови а богами и на спорт.ком.мк еве го сега во репрезентација да видиме како ќе се докаже.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom