Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Знаеш шо приметив, дечково ќе му дадам некое кредитче поише и ќе речам дека е ко Јофе.
Може у живо е смешен, али тро фејл му се видеава.
Не заебај, Јофе беше трол "par exellence"

Најискрено има едно 2 видеа онака смешни кои ме насмеа мислам дека му беа меѓу првите но после 5 и даље нема инспирација не е тоа тоа додека гледам видео воопшто не се смеам. мислам дека треба да стои додека му трае комедијата а он уствари седи тоа е голема грешка. а последново видео како и многуте други му се само типично промашена работа. жалосно(n) не дека сум хејтер но тоа е мое чисто мислење.

поновите,последно тоа за метросексуалците е врвот

поновите,последно тоа за метросексуалците е врвот
Кој црн ВРВ?:facepalm: Нема идеи веќе се исфура пред нова година секоја недела ново видео и ете сега го чекаат по еден месец да постави ново видео.

е па тоа за метросексуалците според мене беше нешто по врв

за вкусови не се зборува..секој со својот вкус

Концептот на марјан

Сарказам > хејтерски коментар (во комедија WTF) > FAIL

Сите му се смех, али губи инспирација веќе, еве го на месец вади видео, а последното ич, ама ич не му е смешно....
ИДИОТЕКА IS THE THING!

Врска со животот нема човоков. Во секое видео исмејува група на луѓе, и си мисли дека е интересен. А, најлошо е што има голем број на луѓе кои што се смеат на секој негов збор, иако, како и тој самиот, не знаат што значат некои зборови.

Еве:

Сељак.

Врска со животот нема човоков. Во секое видео исмејува група на луѓе, и си мисли дека е интересен. А, најлошо е што има голем број на луѓе кои што се смеат на секој негов збор, иако, како и тој самиот, не знаат што значат некои зборови.
Убаво ти објасни Марјан, Метросексуалци се машки со женска несигурност, па затоа следат што е тренд и мода, што поради овие однесувања забегуваат и во хомосексуалните води, сепак тоа зависи од личноста.
Тој претставува гледишта кој ги добил од околината и сето тоа го сублимира во едно видео со тематска содржина, тоа што ти не можеш да ги разбереш видеата и нивната содржина, не е оти си глуп, бидејќи ги перципираш на грешен начин, тоа ти е исто како да го читаш Достоевски и да не можеш да го разбереш авторот, бидејќи сакаш го перципираш како Паело Кујело.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom