Марјан Ѓорѓиевски

S

Sheldon Cooper

Гостин
Најтрагични се оние со коментарите од типот „хејтерите ќе хејтаат“ и „сите хејтери се метросексуалци“. Што да очекуваш од Полат-генерацијата која е најлесна за перење мозок.. ако Марјан направи видео кај што ќе каже дека зајаците се уствари мачки, децава ќе мислат стварно е така :confused:

M

Moon Child

Гостин
Каков ФЕЈЛ му е видеово. :tapp:

Се покажа како голем сељак и многу неписмен.
Леле кој Епик Фејл е човеков :facepalm: Го гледав за да видам до каде стигна со очајот, и глеам дека добро напредува на тоа поле :facepalm:
Од кога во војска има кафекувари? И фризери? :facepalm:
Прво вика не се педери метросексуалци се, потоа ги става во ист кош:facepalm: Сам себе го убијал:facepalm:
Уште па кога ќе видам рајата да му оди на тоа настапите косава ми се крева:facepalm: Попрво би се убила него ли да му ги полнам џебовите на идиотов:гомце:

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Се гледа дека веќе нема идеи, му треба 1 месец да стави видео, ај нека му треба толку ама барем асално да биде, се испуца пред неколку месеци набрзина секоја недела ново видео и толку. Чим веќе нема идеи, нека не форсира и нека се сконцентрира на неговите настапи во живо пред публика т.е. вистинска стенд-ап комедија.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Последново видео неможев да го догледам, а и не планирам :)

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.174
Поени од реакции
3.729
Ке кажам кратко и јасно - ДОСАДНО !

G

galaxy

Гостин
Јако се заеба со видеово, не со тоа што покажа дека е полуписмен и игнорантен, тоа го покажуваше одамна, туку затоа што си ја ограничи публиката.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.510
Поени од реакции
24.291
да војска само војници има:tapp:
инаку од секогаш имало и кафекувари и фризери , додуша не се фризери туку бербери ама пошто се гледа колку ја познаваш тематиката за што коментираш мислам дека нема да ти прави разлика.
и сега се доведува човек во дилема кој е поголем фејл, дали тој дали ти:facepalm:.

M

Moon Child

Гостин
да војска само војници има:tapp:
инаку од секогаш имало и кафекувари и фризери , додуша не се фризери туку бербери ама пошто се гледа колку ја познаваш тематиката за што коментираш мислам дека нема да ти прави разлика.
и сега се доведува човек во дилема кој е поголем фејл, дали тој дали ти:facepalm:.
Јас додека бев во војска никогаш не видов во кујната некој да вари кафе и да послужува, а од фризер до бербер има голема разлика. За бербери знам дека има.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Јас додека бев во војска никогаш не видов во кујната некој да вари кафе и да послужува, а од фризер до бербер има голема разлика. За бербери знам дека има.
Па не глеаш дека се обидува да направи смешка?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.510
Поени од реакции
24.291
е па неубаво си видела, додуша не седат тие во кујна ама сепак старешините сами кафе не си варат нели??
а за војска што очекуваш стилист некој фризури да прави. мислам дека се подразбираше на што мисли.а и претежно берберите се со искуство од приватен живот и може да се погоди и стилист ама џабе му е.

V

Vollstandig

Гостин
Леле кој Епик Фејл е човеков :facepalm: Го гледав за да видам до каде стигна со очајот, и глеам дека добро напредува на тоа поле :facepalm:
Прво вика не се педери метросексуалци се, потоа ги става во ист кош:facepalm: Сам себе го убијал:facepalm:
Уште па кога ќе видам рајата да му оди на тоа настапите косава ми се крева:facepalm: Попрво би се убила него ли да му ги полнам џебовите на идиотов:гомце:
Во видеово, ги испомеша брзините, и педери, и метросексуалеци, и манекени, и манекенки, и баби и жаби.Ова дефинитивно беше најглупо видео после она “компјутерџии“ и имаше уште пола видеа така досадни:)
Славата, брзо иди брзо доаѓа, затоа паметните бендови на времето, коа ќе ја вложеа цела инспирација преточена во еден албум, застануваа тука, човечки е да дадеш се од себе во еден ЕКСТРА АЛБУМ и да застаниш тука.

клошар, му пишав на ЈуТјуб: „Шо бе брат, начека Кајгана да е исклучена и одма исфрли видео !? Демек да нема кој да те хејта !?“... и го избришале... :rolleyes:
Изглеа дека си пишал “нема кој да те хејта“ наместо МРАЗИ затоа ти го избришал коментарот:). Не ,најсериозно, сум забележал негативни критики, често пати си ги бришат од профилот.Ако не милум,со силум ќе има убави коментари..

Се гледа дека веќе нема идеи, му треба 1 месец да стави видео, ај нека му треба толку ама барем асално да биде, се испуца пред неколку месеци набрзина секоја недела ново видео и толку. Чим веќе нема идеи, нека не форсира и нека се сконцентрира на неговите настапи во живо пред публика т.е. вистинска стенд-ап комедија.
На времето вадеше секоја недела по две три видеа, сега најмалце месец ќе биди дури не му текни дека веќе е досадно.

Гледам дека се обидува, прашање е колку му успева.:)
Шо ти требаше ова..

Член од
19 март 2012
Мислења
1.439
Поени од реакции
3.810
Мене ми личи ко да не му е баш јасно што се тоа метросексуалци :giggle:

А и у сите негови видеа има некој шаблон - хејта све живо и диво и толку! Не е ни смешно, нема поента

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Знаеш шо приметив, дечково ќе му дадам некое кредитче поише и ќе речам дека е ко Јофе.
Може у живо е смешен, али тро фејл му се видеава.

Kajgana Shop

На врв Bottom