Марјан Ѓорѓиевски

• Креатор на темата Креатор на темата Лајто
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сепак мислам дека Битолчани се издвоија во последниве години како луѓе со одличен хумор. Еве како пример ќе ги земам Солзи и смеа кои имаат одличен хумор, имаат голема гледаност, па може да се каже дека ги заменија К-15, да не речам ги надминаа.

Што се однесува до новото видео Жени............, помалку смешно од минатите, но сепак смешно. Посебно ме насмеа она со кога ќе влегол газдата на кичмата можеш чаша да и стаиш, девојки седнати во кафич со чизми мислиш на пауза од берење патлиџани се и со меурче..........., сигурно била некоја дебела чим така се потпишала:ROFLMAO:
harry.gif

Јас сепак мислам дека Битолчани се издвоија во последниве години како луѓе со одличен хумор. Еве како пример ќе ги земам Солзи и смеа кои имаат одличен хумор, имаат голема гледаност, па може да се каже дека ги заменија К-15, да не речам ги надминаа.
Споредбата на солзи и смеа со к-15 е посмешна од „хуморот“ на битолчаните...
Најлошиот скеч на к-15 е 3 класи бољи од најдобриот на солзи и смеа.

Споредбата на солзи и смеа со к-15 е посмешна од „хуморот“ на битолчаните...
Најлошиот скеч на к-15 е 3 класи бољи од најдобриот на солзи и смеа.

Солзи и смеа немаат добар скеч а уште помалку најдобар.

Трагедија, се поглупи и поглупи се видеава. :tapp:

Мене лично ептен ме насмеа новово видео. Посебно она.............., се запознаваш со сите и ти вика јас сум и брат, а ти си викам значи нема да го земам станов:ROFLMAO:

Ги изгледaв нoвиве видеa и мoжaм дa кaжaм декa минaтите му беa кaде-кaде пoдoбри. Десет минути гo тупи те еднo пa еднo, пoрaнo беa пoкрaтки, aмa бaр ќе се нaсмееше зa сите пaри.

Маријан се префрлил на ТВ 21 изгледа кратко траеше соработката со Жаре.

Го напудриле во лицено како дух е а во позадина цепи песна на Дубиоза Колектив и Џамбо Агушеви - Boom!
.

Последно уредено:
Маријан се префрлил на ТВ 21 изгледа кратко траеше соработката со Жаре.

Го напудриле во лицено како дух е а во позадина цепи песна на Дубиоза Колектив и Џамбо Агушеви - Boom!
.
По ова верувам дека Марјан Ѓорѓиевски ќе им стане одбивен или неинтересен на сите оние кои вистински знаеа да се насмеат на неговите видеа, но затоа пак ќе стане интересен на дел од луѓето кои 24/7 следат политика.

Прво коментар немам за тоа која телевизија ја избрал или ја прифатил за да биде дел од неа. Од толку Македонски телевизии и познати Јутуб канали, он се решил да го има на Чкљ телевизија и одоздола да му тече Чкљ превод. Потоа од еден добар хумор кој знаеше вистински да ги насмее луѓето, он се реши да се придружи на политичкиот несмисол за хумор, што покажуваат и прегледите на Јутуб. Потоа самото видео, неговата должина, музиката која оди во позадина се тотално неинтересни и досадни. Не верував дека Марјан можеше волку да се спушти себе си.

Ја еба работата овој, клипчево му е да ти е мерак да скинеш конци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom