Марјан Ѓорѓиевски

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Јас сепак мислам дека Битолчани се издвоија во последниве години како луѓе со одличен хумор. Еве како пример ќе ги земам Солзи и смеа кои имаат одличен хумор, имаат голема гледаност, па може да се каже дека ги заменија К-15, да не речам ги надминаа.

Што се однесува до новото видео Жени............, помалку смешно од минатите, но сепак смешно. Посебно ме насмеа она со кога ќе влегол газдата на кичмата можеш чаша да и стаиш, девојки седнати во кафич со чизми мислиш на пауза од берење патлиџани се и со меурче..........., сигурно била некоја дебела чим така се потпишала:ROFLMAO:

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Јас сепак мислам дека Битолчани се издвоија во последниве години како луѓе со одличен хумор. Еве како пример ќе ги земам Солзи и смеа кои имаат одличен хумор, имаат голема гледаност, па може да се каже дека ги заменија К-15, да не речам ги надминаа.
Споредбата на солзи и смеа со к-15 е посмешна од „хуморот“ на битолчаните...
Најлошиот скеч на к-15 е 3 класи бољи од најдобриот на солзи и смеа.

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Споредбата на солзи и смеа со к-15 е посмешна од „хуморот“ на битолчаните...
Најлошиот скеч на к-15 е 3 класи бољи од најдобриот на солзи и смеа.
Солзи и смеа немаат добар скеч а уште помалку најдобар.

Член од
6 април 2009
Мислења
6.147
Поени од реакции
2.988
Трагедија, се поглупи и поглупи се видеава. :tapp:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508

Мене лично ептен ме насмеа новово видео. Посебно она.............., се запознаваш со сите и ти вика јас сум и брат, а ти си викам значи нема да го земам станов:ROFLMAO:

Член од
16 април 2014
Мислења
7.315
Поени од реакции
11.681
od pola natamu ne e losho, a prvive 5-6 min se katastrofa.

The Ocean

Money. Power. Glory.
Член од
4 февруари 2016
Мислења
140
Поени од реакции
66
Ги изгледaв нoвиве видеa и мoжaм дa кaжaм декa минaтите му беa кaде-кaде пoдoбри. Десет минути гo тупи те еднo пa еднo, пoрaнo беa пoкрaтки, aмa бaр ќе се нaсмееше зa сите пaри.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.757
Поени од реакции
8.177
Маријан се префрлил на ТВ 21 изгледа кратко траеше соработката со Жаре.

Го напудриле во лицено како дух е а во позадина цепи песна на Дубиоза Колектив и Џамбо Агушеви - Boom!
.

Последно уредено:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Маријан се префрлил на ТВ 21 изгледа кратко траеше соработката со Жаре.

Го напудриле во лицено како дух е а во позадина цепи песна на Дубиоза Колектив и Џамбо Агушеви - Boom!
.
По ова верувам дека Марјан Ѓорѓиевски ќе им стане одбивен или неинтересен на сите оние кои вистински знаеа да се насмеат на неговите видеа, но затоа пак ќе стане интересен на дел од луѓето кои 24/7 следат политика.

Прво коментар немам за тоа која телевизија ја избрал или ја прифатил за да биде дел од неа. Од толку Македонски телевизии и познати Јутуб канали, он се решил да го има на Чкљ телевизија и одоздола да му тече Чкљ превод. Потоа од еден добар хумор кој знаеше вистински да ги насмее луѓето, он се реши да се придружи на политичкиот несмисол за хумор, што покажуваат и прегледите на Јутуб. Потоа самото видео, неговата должина, музиката која оди во позадина се тотално неинтересни и досадни. Не верував дека Марјан можеше волку да се спушти себе си.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Ја еба работата овој, клипчево му е да ти е мерак да скинеш конци...

M

Moon Child

Гостин
Каков дебил со предкооперациски муабет уз ѕидарско пиво седнат на препрчена гајба.

Kajgana Shop

На врв Bottom