Manhattan

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Jako finalevo!

Predobra prva sezona.
Ќе ја следам оваа заедно со The Leftovers која исто така е квалитетна и интересна. Ги прекинувам Extant и cheesy fest-от The Strain.

Istoto i mene mi se izdesi. (y)

Се на се убава сезона. Малку се разочарав јас кога прочитав дека поголемиот дел од ликовите се измислени. Како и да е за овој тапа период што беше супер си потполни време Менхетн

Знаеш она кога немаш високи очекувања и на крај излегуваш изненаден и задоволен? Баш така и влегов на серијава, без фама и си уживав од епизода во епизода. Супер финале, почна најобично а заврши во стилот на големите серии.

Штета што серијава беше low profile и не го доби потребното внимание, се надевам е обновена за втора сезона а во меѓу време ќе ја изгледам Gotham.

Ao ao, mi tekna zaso ja sakav serijava.

Odlicna prvata epizoda od novata sezona!

Колку беше добра првата епизода, се надевам дека ќе си продолжи во сличен стил цела сезона и нема да има осцилации во квалитетот како првата. Грисом е одлично дополнување на тимот на добри актери во серијата.

Малце фамилијарна драма, малце plot advancement, битно нешто да се дешава. Чудно нема многу хајп и маркетинг за серијава а заслужува повеќе внимание пошто е интересна и квалитетна.

Грисом и Viserys Targaryen "bend the knee". :pos:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Au dobar cliffhanger tretava! Busaviot dedo. :rolleyes:

Dobro razvivanje na likovite u vtora I treat epizoda. Ja obozavam serijava. :love:

Ептен возбудлива станува сезоната. Иако не ја прати толку добра критика мене серијата ми е одлична.

Најслабата епизода досега во втората сезона иако крајот беше драматичен

Најслабата епизода досега во втората сезона иако крајот беше драматичен

Zaso, mene mi bese osvezuvanje nacinot na raskazuvanje vo poslednata.
Baska pocnaa da raspletkuvaat stvarite.

Ja sum zaluben u bojata I atmosferata na serijata. :love:

Проблемот е што двајцава актери што шпиунираат за Советскиот Сојуз се максимално антипатични ликови и глумат премногу вештачки. Иритираат!

Harry Lloyd е најквалитетен актер од целаа таа екипа заедно со Грисом и Чарли. Женските ликови им се катастрофа. >.<

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Проблемот е што двајцава актери што шпиунираат за Советскиот Сојуз се максимално антипатични ликови и глумат премногу вештачки. Иритираат!

Harry Lloyd е најквалитетен актер од целаа таа екипа заедно со Грисом и Чарли. Женските ликови им се катастрофа. >.<

Zena mu na Frank malku pobiva muabetov, t.e koga imase poise minutaza na pocetok.

Ali da, Viserys rastura. :D

Ako ne ja obnovat za treta ke gi bombardiram ja!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom