Манчестер Јунајтед - Ливерпул (14.03.2009)

Кој ќе победи во дербито?

• Вкупно гласачи
    106
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Извини тебе требаше да те прашамо за кого да гласамо ?
Секој си гласа за кого сака, ја сум за Ливерпул да биде поинтересно на врвот и затоа гласав за нив не дека ве мразим.
А тоа колку сте јаки го знае и Џилардињо :helou:

Најдобро знае Кака' :)
Ипак мислам дека Манчестер ќе победи ради домашниот терен да се играше на Енфилд незнам али вака ми изгледа на сигурен кец...

Феноменално дерби, каде очекувам победа на Манчестер Јунајтед. Имав напишано една моја теза во врска со терминиве во Премиер Лигава. Едно од најголемите ( ако не и најголемо ) дерби во светот е токму ова, но поради терминот во 13:45 не се крева некоја поголема прашина како што се случува за италијанските ( 20:45 ) и шпанските ( 22:00 ), и токму поради тоа ја гледам причината што и не се прави преголема еуфорија, а треба. Мислам дека со промена на терминот ( Понеделник 21:00 ) би требало да се зголеми општата гледаност на дербито, што ќе го направи ДЕРБИИИИ во права смисла, онака вечерно дерби.:vozbud::vozbud:

Каков Лузерпул какви бакрачи...Јунајтед братче Јунајтед е мајката...ке си го изедат своето...абе Chombe не се пукај и некои други фанови кои го подржуваа Интер кои не потценуваа видеа што се случува на ОТ.Се надевам дека и Лузерпул ке горе како Челзи во пеколот...

Да се изразам ко за кладилница...
Моја желба: 1 или Х
Реално изводливо.:toe:

Извини тебе требаше да те прашамо за кого да гласамо ?
Секој си гласа за кого сака, ја сум за Ливерпул да биде поинтересно на врвот и затоа гласав за нив не дека ве мразим.
А тоа колку сте јаки го знае и Џилардињо :helou:
Не реков да не гласате, реков само дека ми е мило, прочитај прво, после постирај ми:helou:

liverpool-vs-manchester-united.png

blog-pic-4-web.jpg

ЕДВАЈ ЧЕКАМ! ГАЗАТ ЃАВОЛИТЕ!!!

Точен резултат 2-1 за Манчестер ....

Ливерпул нема земено трофеј 18 години, а како што тргнало и 19 ќе остане без трофеј. Сепак после натпреварите од Лигата на шампионите (овие два тима имаа тешки противници) некако ме влече на нерешено. :pipi:

Се знае Јунајтед ќе победи...

Моја прогноза: Манчестер Јунајтед 3-1 Ливерпул:tv:

Манчестер атакуваат кон одбрана на титулата и се борат на сите фронтови релано е многу тешко тоа да им успее ама резултатите ќе покажат на крајот. Уф само тоа да се случи мислам дека ниедна друга екипа нема да го постигне истото повторно.
Типувам на Манчестер иако може да се излажам (не дај боже), идеме на победа.

tocen rezultat 2-0 za Liverpool, liverpool potorno ke ja pokazat
nivnata vistiska sila protiv golem klub kako MJ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom