Манчестер Јунајтед - Челзи | 26.08.2013; 21:00h | Олд Трафорд

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување

Со каков исход ќе заврши натпреварот?

• Вкупно гласачи
    137
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Нека победи послабиот.

Значи дефинитивно карагер не го бива за на ТВ, Гери не е симпатичен али збори барем правилно,кај карагер и двете не ги бива(n)

Абе Мојсовци, Carrick, Cleverley, Valencia, Rooney, Welbeck, Van Persie, овие играа во офанзивниот дел на тимот и на реваншот против Реал нели? Мислам дека истата поставеност ја склопил Мојс за денеска. :)

Ја планирам комбинација, Реал-Гранада на лаптоп, Манчестер-Челзи на телевизор, па која е поинтересна ќе ми го превземе вниманието.

Нека победи подобриот вечер. :)

Абе Мојсовци, Carrick, Cleverley, Valencia, Rooney, Welbeck, Van Persie, овие играа во офанзивниот дел на тимот и на реваншот против Реал нели? Мислам дека истата поставеност ја склопил Мојс за денеска. :)

Не играше Руни, Нани играше. :D

Пред да почнеш да фалиш/критикуваш да те прашам дали го виде интервјуто на моу сеа пред почеток на мечот?

Мурињо цел живот се прави интересен де. Нека си јаде гомна он, голем кур.

Пред да почнеш да фалиш/критикуваш да те прашам дали го виде интервјуто на моу сеа пред почеток на мечот?

Кој критикува/фали бе, прашав само дали тие беа истите? Не сум видел никакво интервју. :)

Зашо мата е на клупа?
Нели требаше после утакмица да мењаат дресови со руни...

Џонс фали во средина од првата :)

Иначе да ви кажам, до сеа сум отворил 3 теми, Манчестер не тепал ни еднаш. :D

Џонс фали во средина од првата :)

Ми текна тоа. За реваншот пишав, ама заборавив дека Руни беше на клупа. Ае да видиме, баш ме интересира шо ќе биде, двајцата имаат „чудни“ состави.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom