Манчестер Јунајтед - Челзи [03.04.2010|13:45h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ни завршиле никаква работа ,најдобро ќе беше нерешено да изиграа ,ама во секој случај подобро што тепаше Челзи отколку Манчестер ,затоа што Манчестер ќе избегаше многу а и имаат многу полесен распоред од Челзи до крај ...

Абе јас зборувам од "ривалски аспект" Арсенал-Манчестер. Многу е битно да ги престигнеме Манчестер, бидејќи 5 години не успеваме во тоа.

Или Мајк Дин + Абрамович (Пари) = Титула

Но ќе ви кажам само едно: Кој последен се смее, најслатко се смее.

Еј,ај доста бе!
Аман веќе,признајте пораз.
Не бевме надмоќни?Е не вие бевте.Со два шута на гол.
И молимте не ја тупите со едно исто.

Ех бе Даворе, еве признаваме пораз...ако те прави тоа среќен :)
Него биди реален, види статистики и кажи во што беше повеќе Челзи надмоќен од Манчестер денес. Во голови можда да, статистички. Еден од чист офсајд што и ќор би го видел:). Македа можеби имаше мал контакт со рака, ама секако топката влегуваше во мрежата, па нема некои полемики тука. 2-та недосудени пенали над Парк и Бербатов ги заборави? Него ајде бидна сега, џабе ќе коментираме но едно според мене,а и многумина е јасно...Челзи не го надигра Манчестер Јунајтед, а благодарение на судиите го совлада Јунајтед. (Ќе ме натераш да ти ги побарам постовите од ланското 1/2 финале против Барселона, ама ај да не ја дивиме сега за глупости...)

Лелеле плачковци ...аоооо...

Судијата го кривите дека сте изгубиле..а видовме дека без Руни не знајте глата кај ви е...

Ќе ве подсетам на само еден човек...Овребо:helou:

Дај бе остај ги не паѓај на нивно ниво.:smir: Гледаш дека неможат некои да поднесат пораз па го дрват тука.

Ајде честито победа, порадувајте се малку, не се победува Манчестер Јунајтед секој ден:helou:

Во право си.

П.С. No Rooney=No Goals=No Title! :pos:

јбг
No Abramovich=No Money=No Trophies:back:

Ех бе Даворе, еве признаваме пораз...ако те прави тоа среќен :)
Него биди реален, види статистики и кажи во што беше повеќе Челзи надмоќен од Манчестер денес. Во голови можда да, статистички. Еден од чист офсајд што и ќор би го видел:). Македа можеби имаше мал контакт со рака, ама секако топката влегуваше во мрежата, па нема некои полемики тука. 2-та недосудени пенали над Парк и Бербатов ги заборави? Него ајде бидна сега, џабе ќе коментираме но едно според мене,а и многумина е јасно...Челзи не го надигра Манчестер Јунајтед, а благодарение на судиите го совлада Јунајтед. (Ќе ме натераш да ти ги побарам постовите од ланското 1/2 финале против Барселона, ама ај да не ја дивиме сега за глупости...)

Ќе ве подсетам на само еден човек...Овребо:helou:

Ајде честито победа, порадувајте се малку, не се победува Манчестер Јунајтед секој ден:helou:

јбг
No Abramovich=No Money=No Trophies:back:

Никогаш не сум се замерил со тебе, не сакам ни сега, но биди реален, те молам. Направив capture на момнетот со Бербатов, па повели погледај. Чекам искрен одговор...

Никогаш не сум се замерил со тебе, не сакам ни сега, но биди реален, те молам. Направив capture на момнетот со Бербатов, па повели погледај. Чекам искрен одговор...

Немам ни јас цел да се замерам со некој од фановите на Челзи, напротив ова е спорт и се во рамките на дискусија би дискутирал, макар и да грешам.
За стартот на Бербатов види убаво како Лампард со ногата од зад грб го сечи едноставно, а ако се сеќаваш добро за ист таков старт по нецела минута му беше досуден жолт картон на Гери Невил.
Честитки и секоја чест за победата, но реално е дека Манчестер Јунајтед беше оштетен во денешниот меч:smir:

Но пред да го сече, што прави со врвот на копачката?

а) Удира муви,
б) Удира фудбал.

Јас ни те ни знам, ни те ни познавам, ако сакаш толко да си реален направи capture и на моментот со Парк па ќе дискутираме. И ако имаш некои виши сили кажи ми как ќе се одвиваше утакмицата по тој момент, оти как шо заврши-сигурно не. :)

И да, околу Гери. Влезе одмазднички во дуелот со Анелка при недосудениот пенал за нас.

Едино во кое беа оштетени Манчестер е во тоа што беа првиот оштетуван тим. Се останато е подеднакво...

Но пред да го сече, што прави со врвот на копачката?

а) Удира муви,
б) Удира фудбал.

Хехе, ама не беше чист старт на топка, тоа ми е зборот. Да немаше никаков контакт со Берба, тогаш е друго, ама очигледно е дека имаше контакт ама џабе е да се убедуваме, можеме до утре да се убедуваме и да не постигнеме ништо. Бидна што бидна, Челзи победи, сега е на врвот ќе видиме што ќе се случи во наредните 5 кола:smir:

Јас ни те ни знам, ни те ни познавам, ако сакаш толко да си реален направи capture и на моментот со Парк па ќе дискутираме. И ако имаш некои виши сили кажи ми как ќе се одвиваше утакмицата по тој момент, оти как шо заврши-сигурно не. :)

Добро, за Парк не коментирам, чист пенал!

Добро, за Парк не коментирам, чист пенал!
И? Заслужена ли беше победата? Точно дека и над Анелка имаше пенал и у право си за Бербатов, на прв поглед и јас мислеех оти е пенал, после на повторена снимка видех оти Лампард прво удри у топката па у неговите нозе. Ама и тука е тенка линијата меѓу пенал и чист старт, тва е ситуација-секунда и судијата можеше без проблем да си покаже пенал. Голо од офсајд си е на лошото судене оште полошо. Страничнио судија как да сакаше да му каже на Дин оти и он има удел у денешнио резултат. :) Ама после старто над Парк мислам оти нема шо повеќе да се дискутира, тва е момент на утакмицата и се ќе беше различно ако судеше пенал. :)

Друже, не можеш да знаеш како после тоа ќе се одвива натпреварот. Зошто си убеден дека ќе победевте? Може ние пак ќе дадевме гол. Тоа ти е исто како при 0-0...

Дали е заслужена? Што ти ја знам, реми беше најреално!

Друже, не можеш да знаеш како после тоа ќе се одвива натпреварот. Зошто си убеден дека ќе победевте? Може ние пак ќе дадевме гол. Тоа ти е исто како при 0-0...

Дали е заслужена? Што ти ја знам, реми беше најреално!

Да, знам. Сакам само да кажам оти утакмицата немаше да го има тој тек. Според мене крајнио резултат е секојпат реален, ама само под услов коо не се мешат "надворешни" фактори (Дин), коо има реално судене и коо се ќе се ставе на играта на двете екипи, за тва сега неможам да кажам оти е реален. Мош дел од мојто мислење оде и на тва оти ќе победееме ако се судеше пенал за Парк, тва ќе го опишам у фан клуб МЈ.
И стварно мии мило шо си реален. И јас мислам оти најреално беше реми и дека и без сите неправди пак ќе завршеше нерешено, и за тва си га пишах Х на лихче, ама јбг. Важно голема е разликата, сега со тие 3бода Челзи бега 2, а има оште 5 кола до краајта, МЈ сите да ги победе до крај не зависе од них, треба да се крстат на Ливерпул (на пример) да го победе Челзи. Жално е.

Јас уште на прва страна пишав чиста 2ка, без Руни не можат ама ме избришале.:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom