Манчестер Јунајтед - Челзи [03.04.2010|13:45h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Мора офанзивно да игра Манчестер ако сака победа. Точно е дека ќе биде тешко без Руни, ама не е само тој во тимот, има и други играчи што можат да дадат гол. Гласав победа на Манчестер во анкетата само зашто така сакам да биде, ама реално мислам дека ќе биде нерешено.

Редно е да се победи на Олд Трафорд... Имаме шанси само судијата некако ми е сумљив искрено...Имаше една статија од еден новинар во Лондон Тајмс во кое се критикува Дин,ем во катастрофална форма е ем го стваат да суди ваков натпреват:tapp: Не сакам заради тоа да бидеме оштетени дај боже така да биде...

Да бе меч на деценијата...Се залета затоа што имате демек некакви ваши навивачки шанси оти Руни не играл...Но добро, се согласувам со тебе, сигурно ќе се читаме после натпреварот.

Добро бе друже,немора одма да се расправаме...не мислев ништо лошо..

Утре мора да се победи, па макар било и 1-0, конечно да се оддалечиме 4 бода, и да си ја олесниме трката за титулата.
Обично излегува обратно од тоа што јас предосеќам, а предосеќам дека ќе победиме. Се надевам грешам :icon_lol:
Не верувам дека Челзи нема да даде гол, па затоа мој тип: 2-1

Glory, Glory, Man United! :alee::alee:

Мислам дека Челзи ќе изненади, триото Лампард - Анелка- Дрогба ќе покаже вистинско шоу на сред Манчестер.

Чул те господ синко...:tv:

Ај нека си изиграат нерешено и на здравје нека им биде :ebetese::arsenal:

Брат немате шанси вие за титула...:back:

Ова е нешто што не треба да се пропушти дефинитивно!
Два Извонредни клуба со многу живост и енергичност во себе!
Мој Фаворит се Разбира Манчестер иако Многумина го типуват Челзи.
Па ќе што ќе испадне.

Чул те господ синко...:tv:

Брат немате шанси вие за титула...:back:
laugh.gif

Што се цепиш...Тим кој што прима 10 парчиња на 2 натпревари од главните конкуренти не е тим што треба да освои лига...Башка и викате имате полесен распоред и кикснувате со Бирмингем...:toe:

Што се цепиш...Тим кој што прима 10 парчиња на 2 натпревари од главните конкуренти не е тим што треба да освои лига...Башка и викате имате полесен распоред и кикснувате со Бирмингем...:toe:
Со кое право па ти зема така лесно да го отпишеш тимот што ви е веднаш зад патици ...
Тоа што се случи со Бирмингем беше несреќен случај јбг ,се случи ..
Немој само да ми кажеш дека веројатноста Челзи да тепа на гостински терен со Манчестер,Ливерпул,Тотенхем е поголема отколку Арсенал да стане шампион :)
Може и ќе тепате може и не ,сите карти се отворени Арсенал е сеуште во игра за титулата ,немој да ве тресне некој ваш кикс од глава :tv:
Утре можеби ќе изгубите ,Арсенал можеби ќе тепа,шансите за тоа да се случи се големи и ќе се изедначиме со бодовите ,а ти тука ми кажуваш вицеви Арсенал немал шанси за титула :pos2:,во најмала рака имаме шанси исто колку и вие ...

1Со кое право па ти зема така лесно да го отпишеш тимот што ви е веднаш зад патици ...
2Тоа што се случи со Бирмингем беше несреќен случај јбг ,се случи.Немој само да ми кажеш дека веројатноста Челзи да тепа на гостински терен со Манчестер,Ливерпул,Тотенхем е поголема отколку Арсенал да стане шампион :)
3Може и ќе тепате може и не ,сите карти се отворени Арсенал е сеуште во игра за титулата ,немој да ве тресне некој ваш кикс од глава :tv:

1.Па ти кажав и во претходниот пост,тим кој што прима 10 комада од 2-та најголеми конкуренти,не е адекватен тим да освои лига(бар според мене)
2.Па со оглед на тоа што немате титула видено со очи 4 години,поголема е....
3.Ќе видиме...

Утре можеби ќе изгубите ,Арсенал можеби ќе тепа,шансите за тоа да се случи се големи и ќе се изедначиме со бодовите ,а ти тука ми кажуваш вицеви Арсенал немал шанси за титула :pos2:,во најмала рака имаме шанси исто колку и вие ...

Можеби,можеби,1000 можеби...Можеби и Челзи ќе тепа утре а вие ќе изгубите...

1.Па ти кажав и во претходниот пост,тим кој што прима 10 комада од 2-та најголеми конкуренти,не е адекватен тим да освои лига(бар според мене)
2.Па со оглед на тоа што немате титула видено со очи 4 години,поголема е....
3.Ќе видиме...

Можеби,можеби,1000 можеби...Можеби и Челзи ќе тепа утре а вие ќе изгубите...
Епа можеби бе брат ,се е можно ,зошто тогаш ги отпишуваш Арсенал

Првенство не се решава во 3-4 утакмици ,туку во 38 ... остави го ти твоето мислење настрана ,секој што ќе стане шампион ќе биде заслужено ,па ако сака нека примил и 100 гола од главните конкуренти

Епа можеби бе брат ,се е можно ,зошто тогаш ги отпишуваш Арсенал

Првенство не се решава во 3-4 утакмици ,туку во 38 ... остави го ти твоето мислење настрана ,секој што ќе стане шампион ќе биде заслужено ,па ако сака нека примил и 100 гола од главните конкуренти

Абе јас го кажав моето мислење што не значи дека е и точно...

Држете се до темата.

Ај колку да не бидам ОТ, мој тип: 2-1, со пенал за Јунајтед :) И по некој црвен до крајот...

После фановите на Милан очигледно фановите на Арсенал се најголеми оптимисти!

Иначе утре мечот што може да одлучи за првото место, ќе биде пеколно тешко за Манчестер на Олд Трафорд, иако верувам во нив, Челзи ме плашат само со двете последни победи, 12 гола дадоа. :toe:
А и неиграњето на Руни е хендикеп, но сепак Олд Трафорд го гледам како некоја предност! Кај Челзи сигурно мотивацијата ќе е поголема затоа што испаднаа од ЛШ, додека Манчестер треба да размислува и на Баерн...
Утре ќе добиеме одговор на многу прашања како и да е.

Glory, Glory Man United!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom