Манчестер Јунајтед - Челзи [03.04.2010|13:45h]

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување

Натпреварот ќе заврши со

• Вкупно гласачи
    129
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Победа за Челзи. Инаку приметив дека Манчестер без Руни во 8 натпревари во кои победиле , играчите кои би можеле да играат утре давале само по 1 гол. Исклучок е само Болтон.

Меч на годината,дефинитивно.
Ќе биде претешко,ја сакам победа,али реално е нерешено.
Ќе видиме што ќе биде.А,исто така мене ме плаши тоа што,Мајк Дин е судија,познато е тоа што тој е фан на Манчестер..

Ќе видиме што ќе биде.А,исто така мене ме плаши тоа што,Мајк Дин е судија,познато е тоа што тој е фан на Манчестер..
Знаат кој се најдобри и за нив си навиваат :vozbud:

Ќе биде многу тешко, но се надевам на победа на Манчестер, и со тоа речиси 90% ќе биде сигурно дека титулата ќе остане на Олд Трафорд.

Не знам зошто, ама мислам дека утре ќе има пенал/црвен за некој од тимовите.

Победа за Челзи. Инаку приметив дека Манчестер без Руни во 8 натпревари во кои победиле , играчите кои би можеле да играат утре давале само по 1 гол. Исклучок е само Болтон.
Да,само што на 5-6 од тие натпревари играa со Велбек,Македа,Гибсон,Обертан и другите младинци и резерви...

Иначе за мечов ќе кажам дека ќе биде многу тежок меч и мислам дека може до 3 гола најмногу да паднат..Руни нема да игра и сега веднаш доаѓа до потценување на тимот на Јунајтед од страна на фановите на Челзи и на неутралните..Исто вакво потценување иmаше и по заминувањето на Роналдо и Тевез,но Ферги и компанија ги демантираа..Се надевам,а и очекувам и утре да биде така..Токму поради тоа ја опнав 1,па очекувам победа од 1:0 или 2:1 на Јунајтед..Не заборавајте дека и Челзи има многу повредени,кои многу значат за тимот. Бербатов им даде лани гол,сакам да видам гол од него и утре :)..По можност пак да биде за истиот резултат,но тоа мислам дека е многу тешко утре..Со среќа на двата тима,се читаме утре после мечот! :helou:

GLORY GLORY MAN UNITED!!!! :manutd::manutd:

Кај виде дека фановите на Челзи го потценуваат Јунајтед?

Кај виде дека фановите на Челзи го потценуваат Јунајтед?
Kaj виде ти дека викам јас оти фановите на Челзи што се форумов го потценуваат Јунајтед? :smir::smir::smir:

Да,ги има неколку и на форумов,но јас зборев општо,имам читано на повеќе места коментари од фанови на Челзи,исто така и другарите мои што се за Челзи...Сите очекуваат висока победа на Челзи,па тоа според мене е потценување на Јунајтед :toe:

Прогнозирам нерешено 1-1.

:pos:
Koj saka da gleda ubav fudbal za oko, na 10 april u 22 casot na alfa.
Da ne sum celosen offtopik, ocekuvam tezok natprevar za United, ako vo napadot bide sam Berbat Dimitrov, mnogu tesko. Chelsea ne veruvam deka ke slavi, sepak ova e Old Trafford. moj tip: x-1(iks u kec) ili 1x(dvoznak).:helou:

Интересен е тој дебилизам кај Манчестер Јунајтед, било фаној, било играчи. Тоа е врв на дебилизам, тоа е глупердаштина, но морам да признаам одлично го искористуваат.
Макар две сезони да си запознаен со Англиски фудбал, јасно ти е дека нема отпишување и потценување на Манчестер Јунајтед. А сепак нивните фанови и дури и играчи понекогаш, го истакнуваат токму тоа. Интересно е тоа јадење гомна од нивна страна, и тоа гомна наголемо. Но сепак, на тоа билдаат самодоверба, секоја им чест ко што реков. :toe:

:pos:
Koj saka da gleda ubav fudbal za oko, na 10 april u 22 casot na alfa.

Оф леле...

Челзи скамс, мора да ве тепаме, со сила, со судии, со сите марифети...нека плачат нека рикаат сите хејтери, за 19та титула се работи (некои фанчиња на ливерпул од кога се родени не знаат што е титула во Премиер)...
Ќе падне крв на терен, и ќе се игра на посед на топка, челзи се комплетен тим, опасни се, манчестер исто само со бугарон во напад, место најдобриот...
Само видиќ и рио да не прават глупости, друго се ќе си дојде на ред...
Мој тип : 2-1, зошто? Домашната атмосфера, микел е во состојба во еден момент да попушти и да им ја препушти средината на флеч и керик, па тука станува весело...миљон комбинации се, но се ми оди накај фактот дека милум или силум манчестер оди на победа...јбг така е со секој шампион.
Останете поздравени :wink: и со среќа !

United United Glory !!

Да бе меч на деценијата...Се залета затоа што имате демек некакви ваши навивачки шанси оти Руни не играл...Но добро, се согласувам со тебе, сигурно ќе се читаме после натпреварот.
Досадни сте со тие промени во цитатите

Ќе биде многу тешко, но се надевам на победа на Манчестер, и со тоа речиси 90% ќе биде сигурно дека титулата ќе остане на Олд Трафорд.

Не знам зошто, ама мислам дека утре ќе има пенал/црвен за некој од тимовите.
Дежа-ву :toe:

Кој ќе ја добие средината, ќе ја добие и утакмицата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom