Манчестер Јунајтед - Арсенал 16.05.2009, 13:45

• Креатор на темата Креатор на темата манутд
  • Време на започнување Време на започнување

Исход од натпреварот?

• Вкупно гласачи
    81
Статус
Затворена за нови мислења.
Како неутралец типувам на нерешено но како навивач на Челзи типувам победа на Арсенал.

Абе Манчестер ке тепа бидете сигурни.Џабе ке се гледа натпреварот:tv:

Манчестер ќе тепа....

Ако тепа утре Јунајтед, ќе им треба само бод за официјално да станат старо-нови шампиони на Англија.
Така да, нема главен приоритет да им е победа, туку ќе одат да го освојат тој бод.
Но доколку не ги освојат трите бода утре, ќе биде ептен пеколно и Арсенал ќе губат како мали деца (што и всушност се).
Ќе почекам да видам каков е конечниот исход од утрешниот натпревар со Виган, па ќе гласам на анкетата.

Glory, Glory Man United

И јас како неутралец очекувам победа на Манчестер:smir:

Победа на Манчестер Јунајтед. И да победат утре, а ќе победат ќе сакаат со победа да ја освојат титулата, и тоа пред свои гледачи, и тоа против Арсенал.

Јас пак имам многу поразлично миселње од ЃаволРулз:)Без разлика и да победиме денес , дерби си е дерби.Не е ова лига на шампиони па да се плашиш да не примиш гол дома:)Ќе го јадат , минимум 2-0.

Еве пример за „навивач“. Секоја чест :bravo:

Па богами досадно е да се доминира :(. Знаеме дека ви е тешко на 4та позиција. Читај ми го потписот, од ваш навивач е.

Ќе навивам за Арсенал за поинтересно да биде првенството :vozbud:

Да, и јас гласав за Манчестер мислам дека е посилен тим од Арсенал,и ке победи Манчестер...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom