Манчестер Јунајтед - Арсенал ( 13.12.2010 )

Кој ќе победи на ова дерби ?

• Вкупно гласачи
    155
Парк ја удри топката или топката го удри Парк ?

Наредна недела се очекува накај 0 степени.

I toj ja podudri i taa go podudri!

Baj d vej, kako e temperaturata me interesira, ti stalno merese na forumov?
Му се расипал термометарот :pos:

Топката среќно стигна до Парк, ама убаво се гледа како се вие и замавнува со главата..така да тој ја удри топката... На кој не му одговара нека удрила она у него, важно гол е и ни донесе 3 поени ;)

Честито победа за Манчестер релативно заслужена, подобра иницијатива но сепак мизерна игра. Заслужено затоа што ни арсенал не покажа ништо повеќе.

Бтв :нека ви е честито победата,знаете ние спортски типови и спортски си ги признаваме поразите :)

I toj ja podudri i taa go podudri!

Baj d vej, kako e temperaturata me interesira, ti stalno merese na forumov?

Форава више стана досадна и глупа,а и не е интересно да се имитираат момците од Сериа А,така да...

Наредна недела ќе видиме што и како,дотогаш остани ми поздравен.

Парк ја удри топката или топката го удри Парк ?

битно е?? важно влезе во мрежата... големо браво за Рафаел, за Видиќ и посебно за Андерсон.. само браво за Парк, Руни, Фердинанд, Ван Дер Сар.. мало браво за Керик, Флечер, Евра.... :)

Анкетава :wub:

Анкетава :wub:
Она да не беше... :pos2:

Добар натпревар, победата беше повеќе од заслужена, ај што Арсенал немаа ниедна 100% шанса, Веб не досуди пенал, Нани утна две шанси кои можеа да бидат гол, Андерсон исто така, Руни промаши пенал...
Имате среќа 1-0 што изгубивте, можеше 4-0 да биде.

Она да не беше... :pos2:

Добар натпревар, победата беше повеќе од заслужена, ај што Арсенал немаа ниедна 100% шанса, Веб не досуди пенал, Нани утна две шанси кои можеа да бидат гол, Андерсон исто така, Руни промаши пенал...
Имате среќа 1-0 што изгубивте, можеше 4-0 да биде.
Заслужена да,ама дека можевме да изгубиме и 4-0 ,па добро де и Арсенал имаше 2 ми се чини сто процентни,таа на Шамак и после на РвП. :)),ако така гледаме :))
Како и да е,повеќе ја посакуваа победата Јунајтед,пооранизирани беа и победија,заслужено.
Секако Арсенал ќе пружеше повеќе отпор ако играше Цеск од почеток,а и РвП,но кога не се сто проценти фит,тоа ти е.:))
Андерсон беше одличен,ваљда и МОТМ ? Од нашиве на моја радост Шчежни се покажа добро,се надевам дека ќе стартува и следните натпревари,додека Клиши вообичаено си има лоши утакмици против Утд/Роналдо/Нани,прави еден добар потег,следниот катастрофален.
Се гледаме на Емирати.:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom