Манчестер Јунајтед - Арсенал ( 13.12.2010 )

Кој ќе победи на ова дерби ?

• Вкупно гласачи
    155
2aq9z9.jpg

:pos:

Најискрено очекувам Арсенал да победи, бидејќи веќе 3 години манчестер нема пораз од арсенал, и + лидерското место на табелата претставува дополнителен мотив за арсенал. А да не зборам дека и Фабрегас се враќа и дека моментално се во топ форма..

Најискрено очекувам Арсенал да победи, бидејќи веќе 3 години манчестер нема пораз од арсенал, и + лидерското место на табелата претставува дополнителен мотив за арсенал. А да не зборам дека и Фабрегас се враќа и дека моментално се во топ форма..
Имаме лек за него :)

^Za toa vinata baraj ja vo Almunia, sto barase da izleguva koga Runi odese veke mnogu vo desno ? :)
Друже,види ја линијата позади Руни,пред да има контакт он ја влечеше ногата,тоа ти се вика глума :)),а кога ќе видиш на спротивната страна кога не досуди пенал врз Аршавин кога стартуваше Флечер,кој откако го подигна цел на Аршавин,успеа да ја чепне малце топката.... со рака.:toe: ,а и мислам дека не доби ни жолт,а едно десетина фаули направи,епа од ова можеш да заклучиш дека добар натпревар имал судијата :)),туку заеби,џабе дискутираме,кога не може да се промени,ама ме нервират фанови што не си признават,се праат на Тошо ,си мислаш поените ќе им ги земат на Јунајтед:toe:

БАш ме насмеа... Андерсон е тотален промашен случај во споредба со Фабрегас :)

Немој не ме радуј те молам...
А фората на Џуру е закон само не верувам дека тоа сакаше да го напраи хахаха

Без навреда до навивачите/подржувачите на Арсенал и сите останати шупки што се Анти-Јунајтед настроени, ама ќе ве плеснеме вечер.
Во период кога Челзи се ослабени, а Анчелоти тврди дека ќе ги плеснат Манчестер следната недела, мора да се оди на победа вечер, па макар и со судии, пардон Фергусон :icon_lol:
Јбг, на Олд Трафорд се губи само од Бешикташ, Лидс и Челзи со гол од офсајд признаен од линијашот, чија жена се дупеше со Вилкинс :pos:
Секоја чест за професорот и неговите деца, ама вечер е повеќе од неизбежно дека ќе изгубат...

GLORY!!

Ова од лани :)

0.jpg

Да... и после? :)

--- надополнето ---

Друже,види ја линијата позади Руни,пред да има контакт он ја влечеше ногата,тоа ти се вика глума :)),а кога ќе видиш на спротивната страна кога не досуди пенал врз Аршавин кога стартуваше Флечер,кој откако го подигна цел на Аршавин,успеа да ја чепне малце топката.... со рака.:toe: ,а и мислам дека не доби ни жолт,а едно десетина фаули направи,епа од ова можеш да заклучиш дека добар натпревар имал судијата :)),туку заеби,џабе дискутираме,кога не може да се промени,ама ме нервират фанови што не си признават,се праат на Тошо ,си мислаш поените ќе им ги земат на Јунајтед:toe:

Па глума де, шо мешаш судијата :) Руни издрибла и Алмунија и судијата... Исто как шо беше издриблан Рафаел со Баерн и некои други такви утакмици коо беше избацан од терено или прааше пенал (без врска)... па така се уче. Арно шо и лани судијата ни помогна иначе наместо 3-1 ќе беше 1-1, грешка на судијата, Алмунија си го ЗАК'ЦА! :) И се така години назад...

:pos2::pos2::pos2::pos2:

Абе види море подолу !

Број на гласачи : 210
Прв глас : Сабота, 02 Мај 2009 21:22
Последен глас : Вторник, 05 Мај 2009 19:19

Ми кажваш анкета од пред ( сега наскоро ) 2 години !!!

хахаххахаххахахах василееееее пак ли пиеше :pos2: само мачестер дечки може ради нив ме имаат удрено послаби инфракти ама ако треба и ке умрам од нив не се откажувам....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom