Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаме лек за негоНајискрено очекувам Арсенал да победи, бидејќи веќе 3 години манчестер нема пораз од арсенал, и + лидерското место на табелата претставува дополнителен мотив за арсенал. А да не зборам дека и Фабрегас се враќа и дека моментално се во топ форма..
Имаме лек за него
Имаме лек за него
Друже,види ја линијата позади Руни,пред да има контакт он ја влечеше ногата,тоа ти се вика глума^Za toa vinata baraj ja vo Almunia, sto barase da izleguva koga Runi odese veke mnogu vo desno ?![]()
БАш ме насмеа... Андерсон е тотален промашен случај во споредба со Фабрегас![]()
Ова од лани
![]()
Друже,види ја линијата позади Руни,пред да има контакт он ја влечеше ногата,тоа ти се вика глума),а кога ќе видиш на спротивната страна кога не досуди пенал врз Аршавин кога стартуваше Флечер,кој откако го подигна цел на Аршавин,успеа да ја чепне малце топката.... со рака.
,а и мислам дека не доби ни жолт,а едно десетина фаули направи,епа од ова можеш да заклучиш дека добар натпревар имал судијата
),туку заеби,џабе дискутираме,кога не може да се промени,ама ме нервират фанови што не си признават,се праат на Тошо ,си мислаш поените ќе им ги земат на Јунајтед
![]()
Ај ѕирнете ја анкетава![]()