- Член од
- 13 септември 2007
- Мислења
- 5.787
- Поени од реакции
- 4.040
се изначитав постови и се чудам што има трагично во одење во манастир?
јас лично сакам да отидам на недела дена да ми се прочисти памет,да бидам надвор од цивилизација,да си ги средам мислите,да бидам on my own...во овој хаос што владее тоа не е возможно....
мики1 гледам дека си поупатен кажи ми дали примаат гости во манастирите?
знам дека во рајчица има еден манастир(прадедоми таму се запопил)..сега е женски манастир и мислам дека примаат гости на недела дена или така нешто....не ми текнува како се викаше манастирот.....
anyways...
не ја оправдувам девојкава што има желба да се замонаши....и треба психијатар дефинитивно...дај кажи што се дешава со нејзе зашто глеам темава постара е....
јас лично сакам да отидам на недела дена да ми се прочисти памет,да бидам надвор од цивилизација,да си ги средам мислите,да бидам on my own...во овој хаос што владее тоа не е возможно....
мики1 гледам дека си поупатен кажи ми дали примаат гости во манастирите?
знам дека во рајчица има еден манастир(прадедоми таму се запопил)..сега е женски манастир и мислам дека примаат гости на недела дена или така нешто....не ми текнува како се викаше манастирот.....
anyways...
не ја оправдувам девојкава што има желба да се замонаши....и треба психијатар дефинитивно...дај кажи што се дешава со нејзе зашто глеам темава постара е....
uch: плаче по цел божји ден дека е заљубена у типци со не ги ни знае. Теории на 3то одделенче во врска со љубовта.. И ВО МАНАСТИР ДА ОДИ?????? Зашто бе волку се курчам? Млади луѓе си ги уништуваат животите.. ц ц ц Е неможам да разберам. Ај да не тупам и ја. Пишете вие што мислите за манастирите и воопшто за замонашувањето(или како и да се вика)?