Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
e fala za ova mi se najde bas najdov model so mi odgovaraДечки, посетете го ОВА , за макети и слично има совети и искусни дечки кои тоа го работат доста долго![]()
Супер е форумот ама само за авијација е, штета не правам авиони.
more ako mozes da mi najdes za Kamaz i za Urail modeliСупер е форумот ама само за авијација е, штета не правам авиони.
Да бели ке останат сега за сега, сакам штрафовите да ги офарбам сиви ама ја немам таа нијанса. Чекам бои и четки да ми стигнат од Revell па ке ги средам. Инаку ги ставив сите налепници на кабината и страниците (шест пати ме облеа ладна пот), многу зезнато на кривите делови. Утре праќам слики, сега сум утепан и ме мрзи да сликам.Во последно време има многу нови моделари на МАФ. Штом знаеш за местото ќе се согласиш дека макетите на dragan_mig31 се перфектни.
Што планираш со бандажите на камионот? Гледав по форуми дека хромот го симулираат со фолија, како онаа алуминската.
Edit: Сега видов дека остануваат бели![]()
Искрено не знам за овие рускиве, знам дека некои ги прават од картон и на крај не се приметува ништо, изгледаат исто како овие. Побарај на Google.more ako mozes da mi najdes za Kamaz i za Urail modeli
Фарбам кај еден другар со ербраш Iwata, сеуште немам мој ама во план ми е да купам. Околу 200 ЕУР е без компресор ама "малечкото" чуда прави и се исплати. Ситните детали ги фарбам со тенки четки и бои од Revell.Добро напредуваш, фарбаш со четки или со ербраш?
оди наjas imam vkompjuter mn sliki od vakvi maketi ama ne znam kako da gi stavam slikite :S
Исто како што ти кажа Сајсига ама ке го копираш Forum code, па ке си отвориш нова тема во Автомобилизам и мотоциклизам, ке си ставиш наслов на темата и ке си ги пејстираш линковите од imageshack.us. Многу е лесно, само треба да пробаш еднаш.jas imam vkompjuter mn sliki od vakvi maketi ama ne znam kako da gi stavam slikite :S
Uploaded with ImageShack.usaj sea komentirajte mislam deka se raboti za 1.24 kazete vie nz jas
imam i dr sliki uste 20 ama mi e maka da gi prikacuvam
inace fala sto mi kazate kako se klavat !!!