MAN 460 TGA XXL 1/24 размер

• Креатор на темата Креатор на темата zocc
  • Време на започнување Време на започнување
Елементите сам ги правиш или ги купуваш деловите и ги склопуваш?

Uploaded with ImageShack.us
--- надополнето: Aug 25, 2011 10:50 AM ---

Uploaded with ImageShack.us
--- надополнето: Aug 25, 2011 10:53 AM ---

Uploaded with ImageShack.us :) aj sea komentirajte mislam deka se raboti za 1.24 kazete vie nz jas :) imam i dr sliki uste 20 ama mi e maka da gi prikacuvam :D inace fala sto mi kazate kako se klavat !!!
Супер се сликиве/камиониве, само ке те молам да не ми ја спамираш темава, гледаш што пишува во насловот "MAN TGA 460", значи отворена е за камионот кој моментално го правам. Ке си отвориш нова тема и таму дополнувај. Ова најдругарски, нема љутиш. ;)
--- надополнето: Aug 25, 2011 9:09 PM ---
Елементите сам ги правиш или ги купуваш деловите и ги склопуваш?
Не, деловите се од купечки китови најчесто од Revell или Italeri, доаѓаат расклопени до детал а после сам ги склапаш, лепиш, фарбаш. Види на google ке најдеш.
--- надополнето: Aug 25, 2011 9:11 PM ---
Инаку камионот (MAN-от) е 99% склопен ми останаа уште некои ситници па деновиве праќам слики. :vozbud:

Го завршив MAN-от, конечно! Со некои ситни грешки но битно сум ептен задоволен бидејќи ова е моја прва макета. Значи треба многу трпение и многу прецизни и мирни раце за ова да се направи перфектно, јас го немам тоа првото. :LOL:

Се надевам ви се допаѓа. ;)

Закон е МАН-от :) Што димензии има отприлика (должина и ширина) Вака барем по сликите изгледа дека е солидно голем.

Закон е МАН-от :) Што димензии има отприлика (должина и ширина) Вака барем по сликите изгледа дека е солидно голем.
Испадна поголем од што изгледаше кога беше расклопен и јас се изненадив. Еве за споредба го сликав со 1/18 размер Mercedes ML 55 AMG кој мислам дека и ти го имаше, па сега ти види. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom