MAME32

• Креатор на темата Креатор на темата Princ
  • Време на започнување Време на започнување
Имаше МАМЕ спуштено? ако веќе имаш спуштено, симни ја од тука http://server1.rom-world.com/dl/2958d25bb335debc1588b2a61eb4950f/4e767b44/games/MAME/strhoop.zip

Да да спуштени ми се 5 мамиња:)....ама нејќе ни едно да ја уклучи streethoop....незнам веќе ни сам од колку страни иам симнато.

А не ќе биде лошо да ми дадеш линк ако имаш од твоето МАМЕ?!

Да да спуштени ми се 5 мамиња:)....ама нејќе ни едно да ја уклучи streethoop....незнам веќе ни сам од колку страни иам симнато.

Немам моментално, од кога го пишав постот го форматирав 2 пати компјутерот :( Мислам дека од гугл го симнав мамето, mame32 free download пишав и мислам првиот линк го спуштив па после ја ставив играта во директориумот, одамна беше :/

Немам моментално, од кога го пишав постот го форматирав 2 пати компјутерот :( Мислам дека од гугл го симнав мамето, mame32 free download пишав и мислам првиот линк го спуштив па после ја ставив играта во директориумот, одамна беше :/

Нема бре нејќе и нејќе...секакви чуда пробував џабе е....едино некој од форумов ако му успе со некоја цака нека пише...

Фала многу за линковите.

romhustler.net

Што треба да се направи, кога ќе се симне тој додаток за Стрит хуп?

Брат ај пробај симни наново MAME...и пробај вметни му ја streethoop.

Ако ти успее...пиши ги линковите од Mame-то и од steethoop-от.

Види друже јас имам две мамиња ( Едно со Street Hoop, а на другото ја неам ).Сега пред малце направив и на двете да си го имам :). Незнам како да се договориме да ти го дадам ромот од мојот стрит хоп кој што 100% работи.

Ја управив работата конечноооооо:vozbud:

Значи вака....симнувате било кое Mame(моето е МАМЕUI)....и потоа го отварате торентот(читајте со ред не се чудете кој торент),и ќе си го најдете во листата само streethoop и neogeo(ова е битно за да ви се играат игрите,кои се на NEOGEO),и само тие штиклирајте ги да ви ги симне торентот(оти инаку торентот е тежок околу 166GB)....

И откако ќе се симнат фајловите(зиповите),само ги копирате во папката "roms"(без да ги одзипувате)...и после тоа слободно пуштете го MAME-то и плескајте.:D

Најдобри игри од Маме32, Metal Slug, King of fighters, Cadillacs and Dinosaurs

На замунда има едно Маме со сите можни игри 17ГБ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom