Маленко "фраерот"

• Креатор на темата Креатор на темата Il Chino
  • Време на започнување Време на започнување
не е таа.. не прашувајте од кај знам, глупост беше тоа. да русинка е, ама не е таа со 300 мил у џеб... -))

Маленко има интелигенција колку што има една дрвена маса.
Верувајте, поглуп човек немате видено, кога збори со тебе 2 реченици не знае да ги сврзе, а многу жени му паѓаат во раце. Зошто, не се знае :)

а многу жени му паѓаат во раце. Зошто, не се знае
Е како не се знае...па самата си го даде одговорот...ГЛУП Е :) :) :)

Како пливач, не станува муабет за човекот, туку како личност, да се разбереме.

нене има еден термин руска мафија,ќе плива на дното на морето

:pos: А бе малиот плива во неколкуте клетки во мозокот што по некоја случајност уште се внатре ама...малава не е бившата на Roman Abramovich.

Леле талентов,со која интелегенција ги фаќа тикваркиве.Ајде Турунџиева и Фани се со приближна интелегенција,ама Жугич бе?Трет брак,браво бе машко нека ти се множат:)И на новава жена нека и се множат,четврт и е.Инаку нема врска со онаа на Абрамович,оваа е посебен случај и досега најубава му е,мис била,пливачка,економист,уредник во тв,фешн гуру,за се ја бива мамата:pos:
Со среќа нека му е,прав охриѓанец:pos:

препорачувам на сите да си седиме дома за нова година бадијала да не се мачиме да идеме негде кога и онака ќе ја заебе овој

Нема врска оваа со ирина абрамович, по очите се познава.

Абе дај нешо официјално а видиме таа ли е не ли е таа?!
Не вака мене ми личи мене не ми личи па дебела ми е во нозете па се попрајла па ослабела.Ке почекаме малце ке се пофали сам он.
ЕДИТ.

:( Не е таа бе ми скршија филм.
http://www.vest.com.mk/default.asp?id=145329&idg=7&idb=2257&rubrika=Makedonija

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Ова е трет брак за македонскиот пливач Александар Маленко, а четврти за Татјана Полетаева Михајловна, која никогаш не била мажена за рускиот милијардер Роман Абрамович кого не го ни познава[/FONT]

Бреј да му ебам матер што луѓе ќе бевме бе,само да се какало,таа е не е таа ко божем у куќа да ни влага...џабе му е кога е глуп,ко неможе да задржи ниедна...само незнам што ќе биде наредно Маленко во врска со Бекам или ?!?!?! :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom